Kanye West is niet zomaar een artiest

Kanye West, misschien wel de meest besproken artiest van de wereld. Hij is al heel lang in de scene en hij blijft ons maar verbazen. Van het afpakken van de microfoon van Taylor Swift tot de poging om President te worden, Kanye doet het allemaal en niks is te gek voor hem.

 

Het nieuwe album van Kanye West

Kanye had dit jaar misschien wel het meest geanticipeerde album van iedereen. Hij heeft dit album heel lang gepromoot en hij had ook nog eens beef met Drake op het internet. Dit was natuurlijk extra aandacht waar de media van smult. Ze hebben allebei erg lang gewacht met het uitbrengen van hun album. Uiteindelijk was Kanye’s album eerder uit, maar hij beweerde dat zijn label het album uitbracht zonder zijn toestemming en dat Kanye nog helemaal niet wilde dat het album al uitkwam.

Wij weten niet wat de echte reden hierachter is maar we weten wel wat het publiek van het – naar zijn moeder vernoemde album – vond. De mensen die het geluisterd hadden, hebben er verschillende meningen over. Wat wij hebben gemerkt is dat de meeste mensen die niet die-hard fan zijn van Kanye kunnen zien dat het album best wel overrated was en dat het zeker niet zijn beste werk is geweest.

 

De nieuwe strandvilla van Kanye West

Het vermogen van Kanye West is natuurlijk te bizar voor woorden. Hierdoor kan Kanye dit dure huis met alle gemak kopen. Het luxe strandhuis staat aan de kust van Malibu. Het huis is verkocht door gepensioneerd Wall Street financier Richard Sachs, beter bekend als de ex-vriend van Ashley Olson. Sachs zou zeven jaar gedaan hebben om het huis af te krijgen. Daarnaast bestaat het uit 3 verdiepingen, heeft vier slaapkamers en vijf betonnen badkamers. Het hele huis bestaat uit 1.200 ton vloeibare beton en twaalf pilaren die 18,3 meter in de grond geslagen zijn om te zorgen dat het huis niet in het zand verdwijnt. Met een bizar uitzicht op zee is de prijs van $ 57 miljoen een koopje voor meneer West. Wel moet er nog het een en het ander aan gedaan worden, dus de kans is groot dat er nog wat miljoenen tegenaan worden gegooid.