Prachtige woning te koop op Funda

Dit herenhuis op de Emmastraat is misschien wel een van de meest stijlvolle woningen die je ooit gaat tegenkomen in Den Haag. De vorige bewoner heeft de hele woning het afgelopen jaar nog gerenoveerd. De woning is dus klaar om nog flink wat jaren mee te gaan.

woonkamer den haag woning

De stijlvolste inrichting van Den Haag

Wat eigenlijk gelijk opvalt op de foto’s van het herenhuis, is dat er heel veel gebruik is gemaakt van marmer. Zo heb je in verschillende ruimtes, waaronder de badkamer, een marmeren vloer. Ook het kookeiland is grotendeels gemaakt van marmer. Ze hebben het natuursteen perfect weten te combineren met de rest van de inrichting. Zo past de zwarte keuken perfect bij het werkblad én worden er eigenlijk alleen maar zwarte en witte elementen gebruikt in de badkamer.

De 290 vierkante meter wonen geeft genoeg ruimte om zelf heel erg veel ruimte te hebben, of om genoeg ruimte hebben om een gezinsuitbreiding te doen. Deze woning heeft ook nog eens vier slaapkamers, dus je hebt nooit een tekort aan bedden.

keukenblok marmer badkamer marmer

De prijs van een luxe woning

Oh ja, voordat we het vergeten: je hoeft nooit meer met de trap naar boven. De woning is namelijk voorzien van een volledig functionerende lift. En nee, geen traplift, maar écht een volwaardige lift met liftschacht. Overigens ook handig wanneer de bedden naar boven moeten wanneer je intrekt in dit prachtige herenhuis. Daar moet je trouwens wel even voor hebben gespaard: de woning heeft een vraagprijs van 1.895.000 euro. Dus deze woning is alleen weggelegd voor mensen die goed weten te sparen voor hun toekomstige woning.

Bekijk hier nog wat foto’s van de prachtige woning:

den haag wonen slaapkamer de lift keuken van de woning