Max Verstappen is gelukkig met zijn nieuwe vriendin

Max Verstappen heeft net een zwaar seizoen Formule 1 achter de rug met zijn team Red Bull Racing. Dat hij toe was aan vakantie, is meer dan normaal. Daarom is hij met zijn nieuwe vriendin een paar weken uitwaaien op het strand, maar ook off-road.

Max huurde namelijk samen met zijn vriend Mark Cox een aantal buggy’s en de nieuwe liefde van Max, Kelly Piquet, durfde ook wel in te stappen. Maar de waaghals wist haar de schrik van haar leven te geven door eens flink gas te geven met zijn buggy. Als dat maar goed af is gelopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max Verstappen heeft altijd erg veel vertrouwen in zijn skills tijdens het rijden. Dat is ook te zien in het filmpje dat onlangs werd gepubliceerd. In het filmpje is te zien hoe Max Verstappen zo richting een zandklif scheurt. Met volle snelheid rijdt hij richting de afgrond, maar op het laatste moment draait hij met zijn stuur de andere kant op. Door de actie van Max schrikt Kelly Piquet zich een hoedje en schreeuwt uit angst “Ben je gek geworden!” naar Max.

Zie de hilarische video hieronder:

 

Het enige dat Max kon doen was heel hard lachen om zijn vriendin. Ze hebben elkaar goed gevonden, want het lijkt alsof ze veel plezier beleven samen. Max heeft al een aantal vriendinnen gehad, maar dat liep uiteindelijk toch stuk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

De knappe Kelly Piquet

Wij snappen overigens hartstikke goed dat Max Verstappen verliefd is geworden op Kelly Piquet. Kelly is namelijk een ontzettend mooie vrouw én maakt Max heel erg blij. Dat is vooral te merken aan de Instagram-foto’s die hij met haar post en de captions die hij erbij zet. Zo postte hij onder zijn laatste foto: “Wishing you all success, love and happiness just as I found mine ❤️”