Smartwatch voor mannen

Met de smartphone zijn we langzaamaan computers in mobiele telefoons gaan integreren. Maar met een smartwatch hang je een complete computer aan je pols. Smartwatches zijn daarbij verrassend compact, dynamisch en licht. Waar het in het begin vooral een speeltje voor de tech-jongens was, heeft het inmiddels het grote publiek bereikt. Het is dan ook echt een horlogetrend te noemen. De stijlvolle man kan niet meer zonder en ze zijn nog handig ook. Je hoeft niet voor ieder appje dat binnenkomt je smartphone uit je broekzak te vissen. Ook navigeren of een stappenteller wordt er gemakkelijk mee. Je muziek is makkelijk te bedienen. Noem maar op. Wij hebben voor jou vier wearables op een rij gezet.

Polar Ignite

Met de Ignite richt Polar zich op de mensen die gezondheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze smartwatch is hét sporthorloge voor aan de pols. De Polar Ignite is uitstekend geschikt om je prestaties te optimaliseren. Dit horloge is waterdicht, beschikt over een geavanceerde polshartslagmeter en heeft een overzichtelijke GPS-functie. Trek je workout naar een hoger plan, haal het onderste uit je fitness-game naar boven en bereik het potentieel dat jij in je hebt zitten. Deze watch zorgt ervoor dat jij je grenzen verlegt en dat je er een gezonde en evenwichtige lifestyle op nahoudt. De Polar Ignite is jouw ideale sparringspartner. Hij registreert niet alleen jouw mate van beweging, maar hij monitort ook de hoeveelheid rust die je neemt en je slaap. Dit horloge is de sleutel tot een evenwichtiger leven. Verkrijgbaar in de maten S en M/L en in de kleuren zwart-zilver, wit-zilver en geel-zwart is er voor ieder wat wils.

Polar

Apple Watch

Wij zijn inmiddels bij de vierde generatie Apple Watch aanbeland. Voor Series 4 is de smartwatch van binnen en van buiten volledig opnieuw ontworpen, waardoor je actiever, gezonder en beter connected bent. De nieuwe generatie smartwatch van Apple is sneller en krachtiger dan ooit tevoren, waardoor dit de droom is voor iedere tech-fanaat. De nieuwe Apple-wearable heeft een grotere display gekregen, zonder dat de kast vergroot moest worden of dat de batterij sneller leeg raakt. Ook het revolutionaire wieltje aan de zijkant van de watch, genaamd Digital Crown, is volledig vernieuwd. De smartwatches van deze serie zijn te verkrijgen in verschillende groottes en kleuren.

Smartwatch

 

Samsung Galaxy Watch

Samsung combineert in het design voor de Galaxy Watch het oude met het nieuwe. De watch heeft een klassieke uitstraling met de display in de vorm van een wijzerplaat. Maar vergis je niet, deze smartwatch is van alle functies voorzien. Met dit uurwerk houd jij gemakkelijk je fitnessprestaties bij, kan je je conditie monitoren en bedien jij supersnel je muziek tijdens het joggen. Ook is de Samsung uitgerust met Daily Assistent. Hierdoor heb je ’s ochtends direct je overzicht van het weer, je agenda, reminders en nog veel meer, waardoor jij een optimale start van je dag hebt.

Smartwatch

 

Garmin Fenix 5 Plus

In de Garmin Fenix 5 Plus serie zijn er meerdere soorten en formaten verkrijgbaar. Qua kast zijn er drie groottes mogelijk, namelijk 42, 47 en 51 mm. Ook heb je de keuze uit meerdere designs en kleurencombinaties. Deze smartwatch is door de sterkte en een robuust uiterlijk perfect geschikt voor hikers, wandelaars en avonturiers. Omdat deze wearable is uitgerust met GPS, hartslagmeter en Spotify is hij van alle gemakken voorzien. Het grote voordeel van een Fenix 5 Plus is dat het horloge geschikt is voor Garmin Pay. Maar betalen met één polsbeweging is ook gewoon super handig, je hoeft nooit meer te sukkelen met je pinpas.

Smartwatch

 

Wil jij je nog meer inlezen over smartwatches? Of ben jij gewoon een gadget-freak en wil je alles weten omtrent de beste en tofste spullen? Check dan de website van Adviesjagers voor alle tips.