Je bent een stijlvolle, moderne man. Dit betekent dat je er zowel binnen- als buitenshuis on point uit wilt zien. Op zondag morgen maak je voor je vriendin het ultieme ontbijt voor de zondag: Choco-Marshmallow-Wafels of ben je aan het uitbrakken. Ook dan moet je er uiteraard goed uitzien, dat gaat met deze heren sloffen zeker wel lukken.

Stijlvolle heren sloffen

Er zijn genoeg stijlvolle sloffen die elke man kan dragen. Niet alleen het draagcomfort is enorm belangrijk. Ook is het van belang dat je natuurlijk geen koude voeten krijgt. Ondanks de warmte die goede sloffen je kunnen geven, zorgen sommige ervoor dat je zweetvoeten krijgt. Dat willen we natuurlijk absoluut niet!

Wij maakten de beste selectie van heren sloffen die en stijlvol zijn, en een goede draagcomfort hebben.

Ascot pantoffel: De tijdloze favoriet. Met een stevige rubberen zool kan jij de pantoffel vrijwel overal naartoe dragen. Omhuld met een zacht en waterbestendig suède stof. Uiteraard is de binnenkant heerlijk gevoerd wol.

Scuff pantoffel: Makkelijke instapsloffen zonder hak. De ultieme zondagse pantoffel om even lekker rond te sloffen.

Dit is de selectie van de beste en meest stijlvolle heren sloffen.

Kies de stijl die bij jou past. En moet je nog een cadeau zoeken voor de vader van je geliefde? Zoek dan niet verder, want met één van deze cadeau’s scoor je punten bij je (schoon)vader.