Steven Bergwijn koopt een nieuwe auto

Steven Bergwijn heeft net als iedere andere voetballer van nu een voorliefde voor mooie en snelle voertuigen. Op Instagram maakte hij het nieuws van zijn nieuwe aankoop bekend in een post met het onderschrift “Happy bday to myself 🎉🍾”.

De Rolls Royce is echter niet de eerste luxe aankoop die hij heeft mogen bezitten. Steven Bergwijn verdient bij Spurs zo’n € 86 duizend per week, wat neerkomt op € 4,48 miljoen per jaar. Wie wil er nu niet wat luxe in zijn leven met zo’n inkomen? In 2019 kocht hij een appartement in Amsterdam voor € 1 miljoen en hij is ook de trotse eigenaar van een Mercedes-AMG G 63 en een dikke Lamborghini Urus.

Zijn nieuwe Rolls-Royce Phantom

De Rolls-Royce in kwestie is een Rolls-Royce Phantom en komt met turquoise afwerkingen en interieur. Wat opvalt bij zijn wagen zijn onder andere de sterrenhemel in het dak van de bolide en het kentekenplaat met ‘STEVIE B’. Hoewel het een occasion betreft, is het nog altijd een ongekend luxe aankoop van de voetballer.

Dat voetballers veel geld verdienen, dat is geen geheim meer. Benieuwd wie het meeste heeft verdiend? Bekijk dan de rijkste Nederlandse voetballers van 2021 op een rij