Steven Bergwijn ‘pimpt’ zijn auto naar een next level

De nieuwe oogappel van Ajax heeft een Lamborghini Urus in de garage staan met 650 pk. Bergwijn liet de gele auto omspuiten naar een betoverende babyblauwe metallic lakkleur. De voetballer werd met de Lambo Urus gespot in de P.C. Hooftstraat. De bolide is trouwens ook voorzien van stoere 24-inch velgen. 

De kosten van deze make-over vallen in het niet als je bekijkt wat deze Lamborghini Urus kost. Voor deze 5-deurs SUV tik je namelijk 228.600 euro voor af. Daar bovenop komt nog een flinke bijtelling (22%) en meer dan 77.000 euro aan BPM, waardoor de wagen pas rijklaar is bij een bedrag van 312.975 euro, blijkt uit de informatie van autoweek.

Wat deze Lamborghini Urus van Bergwijn ook zeer sportief maakt

Steven Bergwijn heeft voor dit forse bedrag wel echt een bakbeest van een auto in zijn garage staan. De 4.0 liter-motor kent een maximale koppel van 850 Nm en huist dus 650 pk. Met een dubbele turbo en vierwielaandrijving is de acceleratie dan ook behoorlijk. Ondanks het leeggewicht van net geen 2200 kilo, trekt deze Urus van 0 naar 100 km/u in een nette 3,6 seconden.

 

Steven Bergwijn is met deze Lamborghini Urus dus geheid de snelste papa van de klas. De 24-jarige topvoetballer heeft niets te klagen als het op de portefeuille aankomt tegenwoordig. Zo kocht hij een klein jaar geleden deze Rolls-Royce Phantom voor zijn eigen verjaardag. Work hard, play hard blijft een uitstekend levensmotto. Niets mis mee!