Een sterrenchef in jouw eigen keuken

Voor de eetliefhebbers onder ons was het sluiten van ’t Schulten Hues in 2018 een zware tegenvaller. De smaaksensaties en de combinaties van wijn en spijs waren subliem en uniek. Dat willen we terug en dat kan nu met de Miele reüniebox. Peter Gast en Jacqueline van Liere gaan nog één keer ‘hun deuren openen’ en wel in jullie eigen keuken. Voor de feestdagen kan je nu de sterrenchef in jouw eigen keuken uithangen en de signature dishes zelf in elkaar zetten. Peter Gast gaat je daar natuurlijk bij helpen en wel door middel van een online kookworkshop. Hou je van lekker eten en uitgebreid kokkerellen in jouw eigen keuken? Dan is de Miele reüniebox perfect voor jou.

't schulten hues

De Miele reüniebox zorgt voor een eenmalige comeback van oud-sterrenrestaurants om die heerlijke en unieke gerechten in jouw eigen keuken te krijgen. We missen allemaal wel een (sterren)restaurant die haar deuren heeft gesloten, en nu kan je die smaken weer terugbrengen. Een unieke kans om zelf die signature dishes te maken en jezelf helemaal uit te sloven tijdens de feestdagen.

Het is nu eerst de beurt aan Peter Gast en Jacqueline van Liere met hun bekroonde gerechten van hun voormalige Michelinster restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen. Deze exclusieve box bevat een online kookworkshop en alle ingrediënten om een viergangenmenu op tafel te zetten. Voor 60 euro per persoon kan je door heel Nederland jouw Miele reüniebox bestellen. De inschrijvingen sluiten om 21 december 12:00 en jouw pakket wordt op 23 december geleverd. Je kan de ingrediënten drie dagen gekoeld bewaren, dus op eerste of tweede kerstdag kan je dit geweldige viergangenmenu op tafel zetten. Bestel hem nu en verbaas iedereen die in jouw huishouden mee-eet.

 

De maaltijden van ’t Schulten Hues

Welke maaltijden krijgen we dan voorgeschoteld? Om te beginnen: de Groentetuin. In 2007 kwam Peter Gast als één van de eerste topchefs met een volledig vegan gerecht. Back in the days was dat iets wat niet meteen aansloeg, maar uiteindelijk blijkt dat Peter Gast een pionier is in zijn vak. Dertien jaar later zijn de vegetarische (vegan) gerechten een ware hit.

miele reüniebox

Na de Groentetuin is het de beurt aan de Langoustines. Michelin-inspecteur Alec Steur noemde het één van de lekkerste gerechten die hij ooit heeft geproefd, en deze man heeft er een groot aantal gehad. Als de Langoustines zijn geweest, is het de beurt aan de Short rib. Deze wordt geserveerd met een salade van rettich, bundelzwammen, créme van uien en een eigen jus. Loopt het water je al in de mond? Bij ons wel namelijk.

miele reüniebox

sterrenchef in eigen keuken

Als kerst op de taart is er een soufflé van boerenkwark en limoen. Een perfect nagerecht voor de feestdagen. Ben jij klaar om een sterrenchef uit te hangen in jouw eigen keuken? Als je er echt niet uitkomt, is er altijd nog een WhatsApp hulplijn die je kan inschakelen als jij aan het koken bent. Wil je het helemaal compleet maken, dan kan je ook een wijnbox bestellen voor die perfecte wijn en spijs combinatie waar wij zo naar verlangen.

sterrenmaaltijd kerst

Wil je na het eten een lekker warm drankje om na te genieten van jouw sterrenmaaltijd? Check dan deze warme dranken met alcohol voor de kerstdagen. Hiermee zit jij de hele avond wel goed.