Stephanie Tency ziet eruit als een topless indiaan en laat heel Instagram meegenieten Media

Stephanie Tency ziet eruit als een topless indiaan en laat heel Instagram meegenieten

De Nederlandse presentatrice Stephanie Tency is echt een plaatje om naar te kijken en wij zwijmelen dan ook al te graag weg bij haar prachtige foto's op Instagram. Nu heeft Stephanie haar volgers weer verrast met een prachtige selfie.

Alles over Stephanie Tency

De 31-jarige Stephanie Tency kennen we als tv-presentatrice, model, actrice en titelhoudster van de Miss Nederland 2013-verkiezing. Omdat zij in 2013 is verkozen tot Miss Nederland nam zij ook deel aan de internationale Miss Universe in 2013 en hier vertegenwoordigde ze ons land. Zij eindige op de 17de plaats.

Daarnaast kunnen we Stephanie Tency ook kennen van haar deelname aan het afgelopen seizoen van de Alleskunner VIPS. Hier heeft zij het tot de 18e plek geschopt. De reden? ze haalde de cito toets niet. Stephanie vertelt hierover dat zij zelf het idee heeft dat het verleden zich herhaalt, omdat zij vroeger haar cito toets ook niet had gehaald en faalangst had. Tot slot vertelt ze op Instagram dat zij gelukkig toch ver is gekomen in haar leven en daar zijn wij het helemaal mee eens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Tency (@stephanietency)

In 2018 besloot Stephanie een einde te maken aan haar carrière als model en presentatrice en richtte zij het echte bedrijf ‘Tency Productions’ op. Hiermee maakt zij verschillende programma’s voor de televisiezenders RTL 4 en SBS 6, zoals ‘Het Spaanse Leven’. ‘Roadtrip Curaçao’ en ‘Hart van Goud’. Ze is dus wel degelijk een goed voorbeeld van the Beauty & the brains!

Ze gaat topless op Instagram

Ondanks dat zij gestopt met haar modellencarrière, laat Stephanie zich op Instagram nog steeds van haar allerbeste zien. Zo is zij regelmatig in nette kleding te zien, maar verblijdt zij haar bijna 100 duizend volgers op zijn tijd ook met wat pikante plaatjes. Zo staat Stephany Tency heel goed op de foto in bikini.

Nu heeft Stephanie haar volgers ook weer verrast met een pikant plaatje als topless indiaan en dat is absoluut geen straf om naar te kijken. Ze gebruikt haar armen heel subtiel over haar rondingen. Zie hieronder het pracht plaatje van Stephanie op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Tency (@stephanietency)