Maak kennis met Stephanie Tency

Stephanie Tency is een Nederlandse tv-presentatrice, model, actrice en titelhoudster van de Miss Nederland 2013-verkiezing. Ze is op 12 december 1990 geboren in Amstelveen. In 2013 werd ze dus Miss Nederland en nam ze deel aan de internationale Miss Universe 2013-verkiezing en vertegenwoordigde hiermee ons land. Ze eindigde hiermee op de 17e plaats. Onterecht, als je het aan ons vraagt.

 

Echter besloot ze aan het einde van 2014 te stoppen met haar werk als model en ze richtte haar eigen bedrijf op. Onder de naam ‘Tency Productions’ maakt ze programma’s voor de Nederlandse televisiezenders RTL4 en SBS6.

Op Instagram deelt ze leuke foto’s

De knappe Stephanie liet zich op televisie altijd van haar allerbeste kant zien. Ondertussen is ze volledig overgegaan op Instagram en verblijdt ze haar bijna 100 duizend volgers met wat pikante plaatjes op zijn tijd.

Regelmatig zien we haar in nette kleding verschijnen, maar stiekem houdt ze ook wel van iets gewaagds als het even kan. Zo laat ze haar prachtige figuur zien op haar zonvakanties in een bikini. Soms gebruikt ze zelfs alleen haar benen om bepaalde lichaamsdelen te bedekken.

Geniet hieronder van een aantal foto’s van de Instagram-pagina van Stephanie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Tency (@stephanietency)