Wie zijn de finalisten van Miss Nederland 2021?

Wanneer een dame is geselecteerd als een van de tien mooiste vrouwen van het land, dan weet je dat dit opvallende verschijningen zijn. Toch zijn zaken als het innerlijk en ambities ook net zo belangrijk tijdens deze wedstrijd. Daarom stellen we de finalisten van de Miss Nederland 2021 verkiezing aan je voor.

1. Marlies Smedinga

Vanaf veertienjarige leeftijd begon ze modellenwerk te doen. Marlies is per toeval in Stockholm van straat geplukt. Naast dat ze modellenwerk doet, levert ze ook een maatschappelijke bijdrage bij het Leger des Heils. Chapeau!

2. Esmee Cornet

Deze meid is niet alleen knap, maar ook getalenteerd. Ze studeert namelijk dans en is dan ook erg gepassioneerd. Het zou zomaar kunnen dat ze met een jazzplaatje op de achtergrond zichzelf naar de winst danst.

3. Benthe van der Kleij

Ze is met haar tweeΓ«ntwintig jaar is Benthe van der Kleij de jongste van de groep. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn met fotografie en videografie. Ze is niet alleen een knappe verschijning, maar ook zeker creatief.

4. Eleanor Dingemans

Eleanor Dingemans is de vrouw waar je wel een beschuitje mee wil eten. Het kan dat je haar al eens eerder voorbij hebt zien komen in een reclame van Lay’s. Ze is model en ook zij heeft talent, want ze is ook eens zangeres. We zijn benieuwd wat we nog van haar gaan horen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELEANOR (@thenameisely)

5. Julia Sinning

Deze meid timmert al een tijdje aan de weg als actrice en heeft al een waanzinnig portfolio opgebouwd. Naast het acteertalent ziet ze er ook nog eens erg leuk uit. Een bezoekje aan haar Instagram is het meer dan waard.

6. Myrthe van der Vlies

Ze heeft een pittige baan als psycholoog in de gevangenis, maar ze had ook makkelijk kunnen doorgaan als fulltime model. Niet gek dat Myrthe van der Vlies een van de finalisten van Miss Nederland is.

7. Kim van der Vlies

Deze finaliste draagt dezelfde achternaam als Myrthe. Kim heeft niet alleen de beauty, ze heeft ook de brains. Ze studeert namelijk fiscale economie. We zijn benieuwd hoe deze meid gaat scoren tijdens de verkiezingen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim van der Vlies (@kimvdvlies)

8. Shizen Wong

Deze meid is, niet geheel verrassend, al model. Shizen is dus een zelfverzekerde verschijning en weet als de beste welke pose ze aan moet nemen. Ze is dan ook wel een goede kanshebber tijdens de Miss Nederland 2021 verkiezing.

9. Maud van Oossanen

Maud is wel met recht een sterke vrouw te noemen, ze heeft namelijk het een en ander moeten overwinnen om hier te staan. Ze is naast Miss-finalist ook Ambassadrice van Pink Ribbon. Naast dit is Maud ook simpelweg een prachtige verschijning. We snappen dan ook wel waarom ze in de finale staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maud van Oossanen (@maudvanoossanen)

10. Isa de Bruin

Isa heeft wel vaker mensen verrast, in de positieve zin van het woord. Ze heeft namelijk gewerkt als koffermeisje in de miljoenenjacht. Daarnaast is Isa ook een prachtige meid die zeker kans maakt op de felbegeerde titel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ☾ Isa de Bruin (@isadebruin)

Vorig jaar won Denise Speelman de missverkiezing. Wie Miss Nederland 2021 wordt zal de tijd ons leren!