Wie is de nieuwe vriendin van Rob Kemps?

Rob Kemps kennen we natuurlijk van Snollebollekes en is vooral razend populair op het podium in de periode van carnaval. Ondertussen weten we dat hij van Vrouwkes houdt én het niet erg vindt om een avond flink door te zakken, maar helaas is dit hem in zijn relatie wel fataal geworden. Zo maakte Rob afgelopen maand op Instagram bekend dat hij en zijn vriendin Miriam, met wie hij twee kinderen heeft, uit elkaar zijn gegaan. Volgens Rob zijn hij en Miriam in goede harmonie uit elkaar gegaan, maar volgens de roddelkoningin Yvonne Coldeweijer steekt het verhaal heel anders in elkaar. Miriam zou namelijk een punt achter de relatie hebben gezet omdat zij klaar was met vreemdgaan van Rob.

Volgens Yvonne zou Rob nu samen zijn met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver en de relatie schijnt al behoorlijk serieus te zijn. Volgens de roddelkoningin werden zij laatst al samen gespot op de Vinkveense Plassen. Maar wie is deze mysterieuze achtergrond danseres nou eigenlijk?

Maak kennis met Stephanie Klaver

De nieuwe vriendin van Rob Kemps kun je misschien al kennen als de grote zus van de bekende actrices Kimberly en Melody Klaver. Maar ook Stephanie zelf heeft  een aardige carrière op haar naam staan. Zo gaat zij door het leven als professioneel danseres en heeft zij gedanst bij onder andere The Voice of Holland en Toppers in Concert.

Verder heeft Stephanie een passie voor sporten en mode en dit komt goed van pas bij haar modellenwerk. Zo staat zij regelmatig voor de camera tijdens een fotoshoot en loopt zij wel eens een modeshow. We kunnen dus wel stellen dat de nieuwe vriendin van Rob Kemps een hardwerkende dame is van wie we in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer gaan horen. Zie hieronder een aantal foto’s van de prachtige Stephanie Klaver: