Stephanie Klaver gaat voortaan als vriendin van Rob Kemps door het leven

Rob Kemps kennen we natuurlijk van Snollebollekes en is vooral razend populair op het podium in de periode van carnaval. Ondertussen weten we dat hij van Vrouwkes houdt én het niet erg vindt om een avond flink door te zakken, maar helaas is dit hem in zijn relatie wel fataal geworden. Zo maakte Rob op Instagram bekend dat hij en Miriam Swinkels, met wie hij twee kinderen heeft, uit elkaar zijn. Volgens Rob zijn hij en Miriam in goede harmonie uit elkaar gegaan, maar volgens de roddelkoningin Yvonne Coldeweijer steekt het verhaal heel anders in elkaar. Miriam zou namelijk een punt achter de relatie hebben gezet omdat zij klaar was met het vreemdgaan van Rob. Lang rouwen deed de carnavalskoning niet; Stephanie Klaver is de nieuwe vriendin van Rob Kemps.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)

Maak kennis met Stephanie Klaver

De nieuwe vriendin van Rob Kemps kun je misschien al kennen als de grote zus van de bekende actrices Kimberly en Melody Klaver. Maar ook Stephanie zelf heeft een aardige carrière op haar naam staan. Zo gaat zij door het leven als professioneel danseres en heeft zij gedanst bij onder andere The Voice of Holland en Toppers in Concert.

Verder heeft Stephanie een passie voor sporten en mode en dit komt goed van pas bij haar modellenwerk. Zo staat zij regelmatig voor de camera tijdens een fotoshoot en loopt zij wel eens een modeshow. We kunnen dus wel stellen dat de nieuwe vriendin van Rob Kemps een hardwerkende dame is van wie we in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer gaan horen.

Wat is de leeftijd van Stephanie Klaver?

Rob Kemps zelf is op het moment van schrijven 38 jaar oud, de leeftijd van Stephanie Klaver komt daar waarschijnlijk bij in de buurt. Hoewel de exacte leeftijd van Stephanie Klaver onbekend is, is wél bekend dat zij de oudere zus is van Kimberly (38 jaar) en Melody (33 jaar).

Overige feitjes over de vriendin van Rob Kemps

Hoewel de leeftijd van Stephanie Klaver niet bekend is, vallen er op haar website wel andere feitjes te vinden. Zo heeft het model blond haar, heeft ze groene ogen en is ze 1.71 meter lang.

Conclusie

Carnavalskoning Rob Kemps lijkt zijn koningin in de vorm van Stephanie Klaver te hebben gevonden. Terwijl de roddels over zijn vorige relatie en het nieuwe hoofdstuk in zijn liefdesleven de ronde doen, kunnen we niet anders dan hopen dat dit het begin is van een nieuw, romantisch avontuur voor hen beiden. Want één ding is zeker: Rob Kemps is helemaal hoteldebotel over zijn Stephanie. “Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt, maar met jou is alles anders, beter , fijner en mooier”, zo schrijft de artiest op de Instagram van Rob Kemps.