Statistieken van Rico Verhoeven zijn niet te geloven

In de meeste gevallen zitten wij niet zo te wachten op het lezen van statistieken. Het is meestal maar een saaie bedoeling, behalve als het gaat om de statistieken van Rico Verhoeven. Want wat heeft die man een flinke lijst met statistieken waar je “u” tegen zegt. Hieronder staan de zes meest bijzondere statistieken voor je op een rijtje:

statistieken van Rico Verhoeven MAN MAN

Rico heeft bij Glory Kickboxing nog geen knockdown moeten incasseren

Voor de mensen die het nog niet wisten: een knockdown houdt in dat je zo’n harde klap te verwerken krijgt, dat de wedstrijd voor enkele seconden wordt stilgelegd. Rico heeft al tien keer gezorgd voor zo’n situatie bij zijn tegenstanders. Zelf heeft hij nog nooit zo’n flinke klap gekregen dat de wedstrijd stil moest worden gelegd. Wat een strijder, die Rico.

De beste man heeft slechts een keer verloren bij Glory Kickboxing

Van de achttien vechtpartijen die hij op zijn naam heeft staan bij Glory heeft hij er 17 gewonnen. Eén van zijn bekendste overwinningen was toen Rico tegen Badr Hari moest vechten in 2016. Badr Hari beloofde zijn fans dat hij de kickbokser in de eerste ronde knock-out zou slaan. Die belofte vervulde hij niet. Rico sloeg zijn arm aan gruzelementen, waarna de wedstrijd voor Badr was verloren. Dit is zonder twijfel een van de gekste statistieken van Rico Verhoeven.

statistieken van Rico Verhoeven MAN MAN

Zijn gemiddelde match is 9:21 minuten lang

Eigenlijk is dit niet eens zo’n bizarre statistiek. 9 minuten is een vrij gemiddelde tijd voor een gevecht binnen de wereld van kickboxen. Hetgeen waar wij van schrikken is de gedachte om zo’n lange tijd met een krachtpatser als Rico in de ring te moeten staan. Wij zouden het hazenpad kiezen.

10 keer per minuut

Dat is hoe vaak je gemiddeld een schop of stoot kan verwachten als je met Rico in de ring stapt. Dat betekent dat tegenstanders van de vechtersbaas één keer per zes seconden flink moeten incasseren. Eens per zes seconden, dan zou je in de tijd die het kost om deze zin te lezen al bijna een klap hebben gekregen.

Statistieken van Rico Verhoeven MAN MAN

Rico heeft een accuraatheid van bijna 55%

We hebben het hier over zijn vermogen om klappen te laten landen bij de tegenstanders. Het zal dus vrij lastig worden om zijn mokerslagen te ontwijken in een gevecht. Dit is jammer voor de concurrentie, want op een rake klap van Rico zit je niet te wachten.

Bonusstatistiek: hij heeft 4 keer geacteerd in een film of serie

Hij heeft al 2 keer in een serie gespeeld. Het gaat dan om de series Vechtershart en Bluf. Ook heeft hij in de films Kickboxer: Retaliation en De film van Dylan Haegens gespeeld. Hij heeft daarin niet een van de grootste rollen vertolkt, maar knap is het wel dat hij naast zijn loopbaan als kickbokser nog een baantje er op nahoudt. Binnenkort gaat hij echter wel een grote rol spelen. Rico gaat de hoofdrol spelen in de film The Black LotusWij kunnen niet wachten.

Al deze statistieken zijn natuurlijk zeer dikke prestaties van onze Rico. Daar hoort natuurlijk ook een even dikke mansion bij, bekijk hier de villa van Rico Verhoeven.