Hoe gaat het nu met de actrice Alexa Vega?

Alexa Vega is geboren in Miami samen met haar zussen Makenzie Vega en Krizia Vega. Ze begon al aan haar carrière in 1993 toen ze een jaar in een onbekende serie en jarenlang in verschillende onbekende films speelde. Vega brak pas echt door toen ze in 2001 in de film Spy Kids belandde. Verder speelde ze in 2004 in de film Sleepover. Ook hier heeft ze een groot deel van haar bekendheid aan te danken. In 2014 is Alexa Vega getrouwd met Carlos Pena, Jr. hij is bekend van de serie Big Time Rush. In 2016 kreeg het stel samen een zoon.

alexa vega volwassen vrouw

De film Spy Kids gaat over Carmen en Juni. Hun ouders zijn spionnen, maar zij weten dit niet. De ouders van de kinderen worden ontvoerd en de geheime dienst probeert de kinderen te redden, dit mislukt. Hierdoor belanden de kinderen zelf in de wereld van spionage en techniek. Carmen en Juni proberen er alles aan te doen om hun ouders te redden.

Toen Alexa Vega in de film Spy Kids speelde, was ze 13 jaar oud. Ondertussen is de actrice 33 jaar en ze is bijzonder mooi opgegroeid.

Hier zijn een aantal foto’s van de Instagram van Alexa Vega:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa PenaVega (@vegaalexa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa PenaVega (@vegaalexa)

Naast Vega zijn er meer actrices die nostalgische gevoelens omhoog brengen. Bijvoorbeeld de damesuit de filmreeksen van American Pie. Zo ziet actrice Tara Reid er nu uit.