De meest geboekte Airbnb ter wereld

Waar ligt de meest geboekte Airbnb? De Airbnb in kwestie genaamd Mushroom Dome ligt in een plaatsje aan de zonnige Californische kust, in de buurt van Santa Cruz. Het logement biedt je alle rust die jij je maar kunt wensen. De Airbnb ligt behoorlijk afgelegen en je kan er alleen komen met behulp van papieren instructies in een boek. Al 5800 gasten van over de hele wereld hebben de Airbnb bezocht en er gelogeerd.

meest geboekte airbnb mushroom dome

Binnen in de Mushroom Dome

De omgeving van de Airbnb is ongetwijfeld om over naar huis te schrijven, maar ook het interieur ziet er gezellig en natuurlijk uit. De knusse en semi-rustieke ruimte heeft een loft onder een geodetische koepel en wordt daarom ook de Mushroom Dome genoemd. In de loft vind je een Queen-sized bed die het mogelijk maakt om een comfortabele nachtrust te hebben. Vanuit de slaapkamer heb je een fantastisch uitzicht en door de ronde bogen van de Dome ziet het er ruimtelijk uit.

meest geboekte airbnb ter wereld binnen

Op tijd reserveren

Als je geïnteresseerd bent om hier te overnachten moet je wel op tijd reserveren. Want de Airbnb is zeker in high demand en er zijn elk jaar maar zo’n twee/drie plekken beschikbaar. Als je een plekje weet te krijgen kost het je ongeveer € 135 per nacht, een redelijke prijsje voor zo’n gewillig plekje dus.

Zie ook de tofste Airbnb’s voor een vakantie met je maten