Spreadable Whisky

Stel, je hebt ontzettend trek in een heerlijk verfrissend glaasje single malt. Even lekker die zorgen van de wereld van je schouders af laten glijden. Probleem: Het is pas lunchtijd. Dit is per slot van rekening niet Mad Men. Er is een oplossing! Mogen wij aan jou voorstellen: Spreadable Whisky. Don Draper zou trots op je zijn. Nog nooit heb jij met een bredere glimlach een broodje staan smeren. Ja, de pindakaas en de chocopasta kunnen we in gaan pakken. Met deze whisky-stroop is de lunchbeleving nooit meer hetzelfde. Of smeer het op een toastje. Perfect om de eerst volgende familieverjaardag een stuk beter vol te houden.

Spreadable Whisky

Een rijke, donkere smaak melange

De Spreadable Whisky is afkomstig van The Proper Marmalade Company. Bij Firebox is het spul voor $10,99 te verkrijgen. Het wordt geleverd in potten van 200 gram. Firebox stelt – net zoals de customer’s review overigens – dat het smeerbare goedje verrassend lekker en rijk aan smaak is. Het maakt van deze smeerbare whisky het ultieme cadeau voor de echte whiskyliefhebber. Bij The Proper Marmalade Company maken ze het broodbeleg met suiker, sinaasappelen, citroenzuur en uiteraard single malt whisky. Per 100 gram maken ze bij het bereiden gebruik van 54 gram fruit. Gegarandeerd dus dat die heerlijk donkere, warme smaak van whisky goed naar voren komt. En, het is nog eens vegan ook.

Spreadable Whisky now exists! 🤪

Whisky for breakfast is now a possibility with Spreadable Whisky…😁 Look no further for the perfect Father's Day gift or keep this delicious malty marmalade all to yourself. Mmmmm….Get yours here 👉https://bit.ly/2rhPpnP

Geplaatst door Firebox op Donderdag 3 mei 2018

 

The Proper Marmalade Company

Voor 10 dollar 99 ben jij de koning te rijk bij iedere lunch. Maar de Spreadable Whisky is natuurlijk het perfecte beleg voor de borreltijd. Door de warme, rijke smaak van de marmelade smaakt het heerlijk op een cracker of geroosterd broodje. Je kan er zelfs nog een stukje oude kaas of roquefort aan toevoegen om je smaaksensatie extra kracht bij te zetten. Ben je meer een gin-liefhebber? Dan hebben ze bij The Proper Marmalade Company ook smeerbare gin ontwikkeld, voor dezelfde prijs bij Firebox te verkrijgen. Perfect voor een cadeau of om lekker zelf op te eten.

Spreadable Whisky

Bekijk de duurste whisky collectie ter wereld.