Goedkope geurtjes

Als we denken aan een lekker geurtje, dan denken we aan luxe geuren met hoge prijskaartjes. Duur verpakt, beeldschone modellen en grote marketingcampagnes vertellen het prachtige verhaal. De prijs van 60 euro voor een ‘eau de toilette’ is dan ook niet meer dan normaal. Maar om jullie uit deze waanzin te halen; er zijn ook goedkope geurtjes die meer dan de moeite waard zijn.

Nu wil je het favoriete geurtje liever sparen voor speciale gelegenheden, en een relatief minder duur geurtje opspuiten voor dagelijks gebruik. Met dit in ons achterhoofd selecteerden wij de beste geurtjes voor onder de 25 euro.

Calvin Klein

Calvin Klein is niet alleen een kei in het maken van goede onderbroeken, ook hun luchtjes mogen er zijn. Een frisse combinatie van limoen, gin en muskusnoten. Voor de gin-tonic liefhebbers onder ons dan ook het enige juiste luchtje. Is op verschillende platformen verkrijgbaar, voor tussen de 20 en 27 euro.

Goedkope geurtjes

 

Van Gils Strictly for men

Van Gils is nog een ander kledingmerk, dat zich ook focust op de parfum wereld. Dit luchtje is de perfecte geur voor de charismatische en eigentijdse man onder ons. Dit geurtje bestaat uit topnoten van citroen, bergamot en citroenverbena. Maar hij eindigt met vlagen van amber, sinaasappel en cederhout. Deze strictly for men is dan ook een aanrader voor de mannen onder ons.

Goedkope geurtjes

Hollister festival vibes

De naam zegt het al een beetje, dit is het geurtje die je uitnodigt om muziek in je leven toe te laten. Hij laat je dan ook elk moment enthousiast beleven en de dames zijn niet van je af te krijgen. De verassende samenstelling zorgt dan ook voor een verfrissende geur. Geurnoten van ananas en berkenblaadjes voeren de boventoon.

goedkope geurtjes

Calvin Klein Obsession

Na als eerste al een luchtje van Calvin Klein te beschreven te hebben, is ook dit er één die niet mag ontbreken. Een wat zoetiger geurtje, met noten van onder andere mandarijn, lavendel, nootmuskaat en koriander, maken dit luchtje niet alleen perfect voor aankomende lente, maar ook voor je dagelijks gebruik. Daarnaast staat de adviesprijs op 60 euro, maar bijna elke week is die wel voor onder de 25 euro te krijgen.

goedkope geurtjes

Hollister wave 2 for him

Goedkope geurtjes komen vaak van dezelfde producenten. Net als een Armani alleen maar luchtjes rond de 60 á 80 euro aanbiedt, doet Hollister dit in de categorie 20 tot 30 euro. Dit luchtje is de belichaming van de zomer, de warmte die dit luchtje uitstraalt waant je gelijk op het strand. Tonen van witte peper en mandarijn dompelen ons meteen aan de Caraïbische zee.

goedkope parfum mannen geurtje

Van Gils between sheets

Voor de mannen die willen stralen onder de lakens, zouden zomaar eens kunnen shinen met dit luchtje. Met een citrusachtige geur, die eindigt met vlagen van vanille en cederhout, ben jij elke vrouw de baas. Ok, misschien is dat laatste wat overdreven, maar wie niet waagt die niet wint.

goedkope geurtjes heren

Mocht je opzoek zijn naar de geurtjes voor 2019, en ben jij niet bang om meer geld neer te leggen voor je luchtje. Dan zijn dit de perfecte mannen parfums voor de lente.