De transformatie van rapper Ali B

We spraken eerder al over de transformatie van Ali B. De rapper/jurylid/influencer/cabaretier/duizendpoot heeft een gezondheidsplatform opgezet. Hiermee wil hij aantonen dat iedereen zichzelf kan verbeteren in het leven. De rapper geeft in ieder geval het goede voorbeeld door honderden uren in de gym te spenderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali B (@alibspec)

Ali B met zijn transformatie

“Toen ik een paar weken geleden begon met ‘ikwilgroeien’ wou ik alles wat ik heb geleerd de afgelopen jaren delen met de leden van het platform en andersom, echter kwam ik erachter dat het niet genoeg was voor mij om te teren op lessen en successen uit het verleden, ik had heel erg de behoefte om te laten zien dat ik nooit ben uitgeleerd en er nog superveel ruimte is voor groei en ik besloot om het onderwerp gezondheid aan te pakken en dit is het resultaat tot nu toe, lieve mensen het maakt niet uit hoeveel succes je hebt en het maakt niet hoeveel je hebt verpest…zolang je leeft kun je groeien in welke rol dan ook.” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali B (@alibspec)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)