No Time To Die wordt nieuwste én langste James Bond-film

Inmiddels komt de release van No Time To Die steeds dichterbij. De oorspronkelijke releasedatum van de film was gepland in november 2019. Door de maanden heen is de nieuwe datum steeds meer veranderd, maar inmiddels hebben we een officiële datum: 8 oktober 2021.

Dat betekent dat we nog een paar maanden geduld moeten hebben, maar dat er ondertussen wel steeds meer bekend wordt over de film. Zo wisten we eerder al dat er hard wordt gewerkt aan een legendarische en extreem dure première van de film. Nu is is ook duidelijk hoelang No Time To Die zal zijn. Goed nieuws voor fans, want de film wordt de allerlangste in de franchise.

No Time To Die

Hoelang duurt de nieuwe film?

Bijna $250 miljoen is aan de film uitgegeven en we zien grote namen zoals Daniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek, Christoph Waltz en Ralph Fiennes terug in de cast. Hans Zimmer regelt de muziek van de spionnenfilm. Met andere woorden: No Time To Die wordt een film die wat ons betreft zo lang mogelijk mag duren. Dat blijkt nu ook het geval te worden. In totaal zal de laatste James Bond van Daniel Craig namelijk meer dan 2.5 uur duren: in totaal 163 minuten om precies te zijn.

Daniel Craig is voor het laatste als James Bond te zien

Met de 163 die No Time To Die zal duren, is het de langste James Bond film die ooit is geproduceerd. Het lange wachten op de film wordt qua tijdsduur dus in elk geval beloond. Nu blijft het de vraag of de film inderdaad een waardige afsluiter gaat zijn van de Craig-era. Na deze film zal de acteur namelijk niet langer meer als 007 te zien zijn. Het is nog steeds onbekend wie hem zal opvolgen, maar er gaan al wel geruchten over wie de nieuwe James Bond wordt. Check ons overzicht van alle James Bond films met Daniel Craig om te kijken welke je het beste nog een keer kan kijken in aanloop naar de No Time To Die release.