De beste thrillers en spannende boeken op een rij

Wij gingen op Bol.com op zoek naar een aantal goede thrillers en andere spannende boeken. Dus ben jij op zoek naar wat leesvoer en verlang jij naar tips? Bekijk dan een van de onderstaande boeken en ga er maar goed voor zitten.

 

Harlan Coben – Wild

Harlan Coben wordt wereldwijd als een van de beste schrijvers van spannende thrillers gezien. In Wild staat een man centraal die als klein kind totaal verwilderd in het bos werd gevonden. Dertig jaar later verdwijnt er een jong meisje. De hulp van de man wordt ingeschakeld door Hester Crimstein, een advocate. Zij vermoedt dat de man weet wat hij moet doen, maar samen lijken ze er niet uit te komen. Ondertussen begint de tijd te dringen. De verdwijning kan namelijk dodelijk aflopen.

thriller

Check deze link van Bol.com om Wild te bestellen

David Baldacci – Eén minuut voor middernacht

In deze thriller staan twee verschillende verhaallijnen centraal. Net als in de meeste spannende thrillers zullen die hoogstwaarschijnlijk op een gegeven moment in elkaar overlopen. Atlee Pines is een FBI-Agente die worstelt met de vermissing van haar tweelingzus op jonge leeftijd. Na problemen op haar werk keert Atlee terug naar het dorp uit haar jeugd. Daar is de sfeer al gauw niet meer rustig: er worden vrouwen met bruidssluiers vermoord aangetroffen. Niemand in het kleine dorp wil meewerken, maar tegelijk lijken ze allemaal iets te verbergen.

boek

Check de link van Bol.com om dit boek te bestellen

Jens Vern – De Macht van K

De Macht van K. gaat over een actueel thema: de grote invloed die bedrijven kunnen hebben en de manier waarop zij omgaan met (persoonlijke) data. Hoofdpersoon Tim Turner wordt aangenomen bij een groot IT-bedrijf in Washington, waar zijn carrière al gauw tot bloei komt. Alles gaat goed, totdat hij door een vreemdeling die zich ‘de vriend’ noemt, kennis maakt met een mindere kant van het bedrijf. Tim vlucht naar Den Haag. Dit lijkt niet genoeg om zijn verleden en de invloed van het bedrijf voorgoed achter zich te laten.

thriller

Check deze link van Bol.com om De Macht van K te bestellen

Jussi Adler-Olsen – Serie Q

Dit is niet één thriller, maar een reeks. Het succes van de thrillerserie bleek zo groot dat een aantal boeken nu ook zijn verfilmd en op Netflix staan. De boeken draaien om ‘Afdeling Q’. Deze afdeling houdt zich bezig met cold cases: misdaadzaken die al jaren onopgelost zijn. Het team probeert elke keer jaren later alsnog de verantwoordelijke dader op te sporen. Inmiddels zijn er al acht delen uitgekomen in de serie. Genoeg leesvoer dus.

boek

Check de link van Bol.com om Serie Q te bestellen

Lucy Foley – De Jachtpartij

Het had een geweldig Oud & Nieuw moeten worden, maar niets is minder waar. Een vriendengroep reist af naar de bossen voor een vriendenweekend. Wanneer één van de vrienden de dag erna dood wordt gevonden, is plotseling iedereen verdacht. Hoe goed ken je je vrienden echt? Deze thriller beantwoordt de vraag op een spannende en beklemmende manier.

spannende thrillers bestellen boeken

Check deze link van Bol.com om De Jachtpartij te bestellen