Spannende en bijzondere plekken om het te doen

Soms moet je de spanning er even inhouden en wil je een keer iets anders dan je bed. Je bent op zoek naar een plek waar de spanning hoog is dat iemand je misschien wel betrapt. Daarom selecteerden wij twintig spannende plekken om het te doen, als alternatieven van jouw eigen bed.

1. De parkeergarage

De daad verrichten in een parkeergarage kan heel goed werken. Let er wel op dat je een grote parkeergarage zoekt en een plek waar weinig mensen komen. Bijvoorbeeld die in Nijmegen, die is heel groot. Of de parkeerplaats in Zwolle en dan helemaal bovenaan op het dak. Toch wel een spannende plek hè?

2. In een hangmat

Dit vergt wat energie het is namelijk een hele workout. Probeer je in balans te houden samen en kijk of het werkt, anders heb je in ieder geval lekker gelachen.

3. In het vliegtuig

Wie wil er nou niet bij de mile high club horen. Als je super luxe vliegt heb je misschien wel een eigen hokje waar je het heel zachtjes spannend kunt hebben. Maar anders is het toilet ook een goeie optie.

4. Op de wasmachine

Dit is vooral voor de dames heel fijn als de wasmachine ook aanstaat. Extra stimulans als die zo hard aan het trillen is.

spannende plekken om het te doen

5. Op de wc van een restaurant

Op een openbaar toilet is altijd een goede optie voor een spannende vrijpartij. Het is vaak niet de schoonste plek, maar deze moest gewoon in deze lijst because we’re lovin’ it.

6. In een maïsveld

Hier zit je super beschut en weet je eigenlijk zeker dat niemand je ziet. Wel even kijken of je een wat minder begroeid plekje kunt vinden. Zorg ook dat je de weg niet kwijtraakt.

7. Op de trampoline

Van bil gaan op de trampoline vereist ook wat kunsten, maar die kunnen we natuurlijk uit de kast trekken. Misschien werkt het wel heel goed als de dame bovenop zit, dan hopt de trampoline haar vanzelf op en neer.

8. In de lift

Zoek een heel erg hoog gebouw zodat je even snel van bil kunt gaan. Dan maar hopen dat er niemand toevallig in een van de verdieping in moet stappen. Of je drukt op de noodknop zoals ze in de films ook altijd doen.

9. In bad

Standjes onder de douche beginnen na verloop van tijd standaard aan het worden, dus probeer het bad eens. Doe het bad alleen niet te vol, anders kun je straks de hele badkamervloer gaan afdrogen.

10. In een tent op een volle camping

Een vrijpartijtje hebben in een tent is van zichzelf al erg spannend, maar op een overvolle camping maakt het nog beter. Het is niet geluiddicht en als je een beetje fanatiek bent, schuif je die tent zo naar een ander plekje.

11. In een hotel

Je kunt een kamer huren voor een aantal uurtjes om het gezellig te hebben met je partner. Maar er zijn ook sommige hotels die over gekke stoelen en dingen beschikken waar je elkaar aan kunt ophangen. Lees je goed in, want dat zijn speciale hotels voor ‘de daad’.

hotel seks

12. In de glijbaan

Dit is nou een echt vluggertje, terwijl je van de glijbaan glijdt de daad verrichten. Wij adviseren om het lekker bij wat handwerk te houden als je deze wil uitproberen.

13. In een rubberbootje op het water

Lekker meegaan met de golfen voor wat extra beweging. Zoek een rustig plekje op op het water. Om het voor haar nog extra romantisch te maken, onder een sterrenhemel.

14. In een slaapzak onder de sterren

Wederom een mooie sterrenhemel waar zij helemaal romantische gevoelens van krijgt. Lekker in een ruime slaapzak, heerlijk warm.

15. Op het aanrecht of de keukentafel

Heel simpel, maar toch heel erg spannend. Ondanks dat het je eigen huis is, weet je nooit wie je tegenkomt. Wel leuk als je na die tijd gaat koken en gaat eten, denk je er toch nog eventjes aan terug.

16. In een trappenhuis

Hier is het meestal erg rustig als er ook een lift in het gebouw zit. Trappen zijn er ook eigenlijk in uiterste noodgevallen, want vrijwillig loop je er natuurlijk niet op. Maar toch een spannend idee dat er altijd wel iemand binnen kan komen.

17. Op het balkon

Het is je eigen terrein, dus je zou mogen doen wat je wil natuurlijk. Wel spannend dat er elk moment iemand over straat kan lopen of dat je buren staan te gluren, dat wil je natuurlijk niet.

alternatieven in bed

18. In de bioscoop

Toch wel een klassieker, erg spannend. Ga naar een rustige film, dan kan het nog een beetje stiekem en dan kun je nog het idee hebben dat niemand je hoort of ziet.

19. Op het strand

Heel romantisch aan het water, misschien wel in de avond wederom onder een hele mooie sterrenhemel. Wel een beetje jammer dat er dan vaak ook zand komt op plekken waar ze zon niet schijnt.

20. In het park

Deze staat ook bij velen op nummer één van spannende plekken om het te doen te hebben; en niet zonder reden. Het heeft iets avontuurlijks en dat is juist hetgeen waar je naar op zoek bent.