Wie is Sophie Milzink?

Sophie Milzink is bekend geworden door haar YouTube-kanaal. De nu 24-jarige influencer begon met het maken van video’s toen ze 12 jaar was. Ze staat bekend om haar komische video’s waarin ze reageert op bepaalde situaties of tv-programma’s zoals “Achter gesloten deuren, Ex on the Beach, Double Dutch en Temptation Island”. Ook heeft ze een eigen serie op YouTube gecreëerd waarin ze met gasten praat over relaties en liefde en vragen van kijkers beantwoordt.

 

Sophie heeft een heerlijke nuchtere houding en valt niet snel stil tijdens haar video’s. Sophie Milzink komt tegenwoordig ook steeds vaker voorbij op televisie en de radio.

Naast haar YouTube-carrière gaat Sophie Milzink ook gewoon naar school en dat is niet zomaar iets. Deze dame kun je regelmatig treffen op de Universiteit van Amsterdam. Ze studeert daar Psychologie en heeft haar propedeuse al in de wacht gesleept. Netjes!

Sophie in lingeriesetje op Instagram

Op YouTube heeft ze ruim 303K abonnees en op de andere social media kanalen gaat ze ook aardig hard. Op Instagram heeft de knappe brunette ruim 477K volgers. Daar kan je zeker trots op zijn. Sophie houdt wel van een lolletje op haar Instagram, maar ze laat af en toe ook een compleet andere kant zien. Zo heeft ze onlangs haar Instagram-volgers verblijdt met een lingerie foto in hotelkamer.

Check hieronder ook nog andere foto’s van Sophie Milzink haar Instagram.

Niet alleen Sophie deelt af en toe een lingerie kiekje op Instagram. Er zijn genoeg BN’ers die zo nu en dan een intieme foto van henzelf plaatsen. Zo plaatste Victoria Koblenko laatst een fitte foto in bikini.