Waar gaat de Mother/Android over?

Mother/Android is een Amerikaanse post-apocalyptische sciencefiction-thriller. De film is geschreven en geregisseerd door Mattson Tomlin. De hoofdrollen worden gespeeld door Chloë Grace Moretz, Algee Smith en Raúl Castillo.

 

In de nieuwe thriller spelen Chloë Grace Moretz en Algee Smith een jong stel. Chloë speelt Georgia en is zwanger op zeer jonge leeftijd. Haar vriend Sam wordt gespeeld door Algee. Georgia en Sam zijn wanhopig op zoek naar veiligheid nadat Android-robots gewelddadig worden tegen hun meestermensen. Het uitgangspunt van Mother/Android doet denken aan de culthit Blade Runner, hoewel de recensies suggereren dat het geweld angstaanjagender zou kunnen zijn.

 

Reacties op de film op Netflix

De film staat nog maar net op Netflix en de kijkers geven nu al reacties. Er wordt veel over de film getwitterd. Een kijker twitterde: “ Moeder/Android . WHAT THE HELL. Deze film heeft me kapot gemaakt… Ik huil nog steeds.” Iemand anders zei “Ik ben net klaar met het kijken naar Mother/Android en nu voel ik me gewoon depressief…”

De mensen waarschuwde dat je jezelf eerst emotioneel moest voorbereiden voordat je de film gaat kijken. Niet alleen de kijkers waren negatief. Ook IMDB en Moviepilot geven de film een teleurstellende score. De door Mattson Tomlin geregisseerde film krijgt een ​​4,8/10.

Niet iedereen is extreem negatief over de film. “Een 4,8 op IMDB en 33% op Rotten Tomatoes. Ik vond het niet zo erg.”  Ook lijkt het erop dat actrice Chloë Grace Moretz de film goed doet.

“Wauw, het optreden van Chloë Grace Moretz in #MotherAndroid op Netflix is ​​ongelooflijk!”, zei een kijker. “Ik had niet verwacht dat ik zo emotioneel zou worden!”

Over de film Don’t Look Up zijn de kijkers van Netflix juist razend enhousiast.