The Missing

In de zomer van 2006, toen er een groot voetbalfeest was, ging Tony Hughes met zijn vrouw Emily en hun vijfjarige zoon Oliver op vakantie naar Noord-Frankrijk. Maar tijdens de vakantie raakte Oliver vermist. Acht jaar later, in 2014, heeft Tony zijn zoon nog steeds niet gevonden. Hij vraagt detective Julien Baptiste om hem te helpen.

The Missing kent meerdere seizoenen welke, op het aandeel van Julien Baptiste na, los staan van elkaar.

IMDb-score The Missing: 8.2 / 10

Behind Her Eyes

Louise heeft het zwaar sinds haar man haar heeft verlaten. Ze werkt deeltijds in een psychiatrische instelling om voor haar zoon te zorgen. Alles wordt anders wanneer ze iets begint met haar nieuwe baas David. En dan wordt het nog vreemder wanneer ze onverwacht vrienden wordt met Davids vrouw, Adele. Wat begint als een aparte driehoeksverhouding, verandert snel in een spannend en raar psychologisch spel met geheimen die bovenkomen.

IMDb-score Behind Her Eyes: 7.2 / 10 

Stay Close

Deze serie komt van dezelfde maker als die van Fool Me Once. Zo heeft Harlan Coben al meer series die steengoed zijn ontvangen op Netflix. Dit verhaal gaat over drie mensen die een groot geheim met zich meedragen en niet blij zijn met hoe hun leven er momenteel uitziet. Megan is een huisvrouw met een spannend verleden en voelt zich steeds minder blij met haar huidige leven. Ray, een getalenteerde fotograaf, zit vast in een saaie baan bij een roddelblad en rechercheur Broome kan een oude zaak niet loslaten waar hij mee bezig was. Wanneer een oude vriendin van Megan met schokkend nieuws komt, zal dat invloed hebben op hoe de levens van deze drie mensen nu zijn.

IMDb-score Stay Close: 6.9 / 10

The Woods

Twintig jaar geleden maakte de familie Copeland iets engs mee in de bossen bij een zomerkamp. Nu is het slachtoffer weer opgedoken, maar dit keer met een andere naam. Paul Copeland wordt meegetrokken in de angst van die akelige avond. Hij verloor niet alleen zijn zus, maar ook de sterke band met zijn ouders door al het verdriet. Hoewel hij probeert de steeds ingewikkelder wordende raadsels op te lossen, ontdekt hij moeilijke waarheden over iedereen van wie hij heeft gehouden.

IMDb-score The Woods: 6.6 / 10

The Stranger

The Stranger is nog zo’n hit van Harlan Coben. Adam Price leidt een prima leven met twee toffe zoons en een zijn vrouw. Alles lijkt goed te gaan, totdat een vreemdeling plotseling naast hem komt zitten in de voetbalkantine en hem een schokkend geheim over zijn vrouw, Corinne, vertelt. Terwijl Adam probeert te begrijpen wat er aan de hand is, belandt hij in een mysterieus web van bedrog. Hij beseft al snel dat het complot dat hij heeft ontdekt niet alleen levens zal stukmaken, maar ook levens van mensen zult afnemen.

IMDb-score The Stranger: 7.3 / 10

Dit was ons lijstje met vijf geweldige series, die iedere ‘Fool Me Once’-fan leuk zal vinden. Veel kijkplezier!