Sony tv

Met de nieuwe tv van Sony wordt de term ‘thuisbioscoop’ wel erg serieus genomen. Een schilderij die je hele muur bedekt is niet meer nodig. Je kan nu namelijk ook gewoon een tv nemen die de hele muur bedekt. Naar de bioscoop gaan is niet meer nodig, want jij haalt de bioscoop gewoon in huis. Voorheen kwam Sony met een 8k tv van 70.000 dollar. De variant die nu wordt uitgebracht is toch wel een next-level.

Crystal LED Display

De nieuwe televisie van Sony is een 790-inch versie met 16K-resolutie. Deze enorme tv maakt gebruik van micro-led panelen. Deze panelen hebben een resolutie van 360 x 360 pixels. De totale display van de televisie heeft een diagonaal van maar liefst 790-inch. De ondersteuning van 10-bit kleur en de dekking van 140% van het srgb-kleurenspectrum gaan ervoor zorgen dat de beelden realistischer en mooier worden dan je ooit hebt gezien.

Sony tv

Thuisbioscoop

De tv van Sony zal in verschillende modellen uitkomen. De kleinste versie bestaat uit 18 panelen. Deze variant heeft een formaat van 110-inch. Als dit toch echt te klein voor je is, kan je upgraden naar 220- en 440-inch. Als je dacht dat het hierbij zou blijven, dan heb je het mis, want de maten lopen door tot wel 790-inch tv’s. Het is dus niet zomaar mogelijk om de tv even op te hangen, want je muur moet wel lekker groot zijn.

Als je in aanmerking komt om deze tv te kopen, dan zal je muur vast wel groot genoeg zijn. Voor een 16K-display van 790-inch betaal je een kleine 6 miljoen dollar, om precies te zijn 5.76 miljoen dollar. Mocht je dus net een mooie penthouse gekocht hebben en ben je nog opzoek naar een mooi speetje om je Netflix op te kijken, dan is dit wellicht een mooi alternatief.