Sonja Bakker deelt foto op Instagram

Ze deelde foto’s van haar bikini body op Instagram en ze ziet er met haar 46 jaar nog steeds uit als een twintiger. Met het warme weer in aantocht is Sonja Bakker weer helemaal voorbereid. Haar volgers zijn dan ook zeer te spreken over het strakke lijf van Sonja Bakker. In haar caption legt Sonja daarnaast uit dat het geheim van haar killerbody zowel goed eten als veel sporten is. Ze schreef er het volgende over:

Wist je dat goede voeding en sporten hand in hand samen gaan? Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hier op is JA! Door sporten wordt je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn.”¬†

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Sonja Bakker ziet er dus nog steeds heel erg goed uit. Dat ondanks de roerige periode waarin ze in zit. Ze vertrok bij haar man Barry van Suijdam en dat liep uit de hand. Haar ex is zelfs veroordeeld vanwege fysiek geweld tegen haar. De rechter gaf Barry een taakstraf van zestig uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken. Het vonnis is nog niet definitief want Barry is in hoger beroep gegaan. Hoewel het de laatste jaren qua populariteit wat rustiger rondom Sonja Bakker is geworden en ze hevige privé-problemen heeft laat ze zich dus niet kapot maken. Hulde daarvoor!

Hiermee verdient Sonja in onze ogen een plekje in de lijst van de 10 mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar.