Het verhaal van Upland

Het begon allemaal in 2018 tijdens een vriendenavond onder het genot van een potje Monopoly. Classic! Dirk Lueth, Mark Honigstein en Idan Zuckerman vroegen zich af of zij dit klassieke bordspel konden combineren met de opkomst van digitale verzamelobjecten. Want hoe tof zou het zijn als als de echte wereld ‘getokeniseerd’ wordt met Blockchain-technologie? Hoe leip is het als elk eigendom in de wereld zijn eigen verzamelbare, onvervangbare activa zou kunnen zijn en je deze eigendommen zou kunnen verhandelen? De drie mannen richtten Upland op en de rest is geschiedenis.

 

Registreer je via deze link bij Upland, ontvang 6.000 UPX als bonus en groei uit tot een online vastgoedmagnaat.

Hoe werkt Upland?

Upland is dus als het ware een virtuele versie van de aarde, zoals wij hem kennen. In Upland speel je met de valuta UPX. Net als de echte wereld heeft de game een eigen economie, die werkt volgens de wetten van vraag en aanbod door de spelers. Je kan dus virtuele eigendommen kopen, verkopen en ruilen met andere spelers. Je hebt dus de mogelijkheid om echt geld te verdienen door middel van het handelen in virtuele eigendommen zoals gebouwen, treinstations en andere plekken. Er is zelfs de mogelijkheid om zelf te gaan bouwen in deze virtuele versie van de aarde.

totaal screenshot upland 1

Dus heb jij altijd de huizenmarkt fascinerend gevonden? Lijkt het jou tof om eigen panden te bezitten en een grote speler te worden? Dan kan dit nu gewoon digitaal met Upland.

Momenteel is het alleen mogelijk om eigendommen aan te schaffen in plekken als Californië en San Francisco (waar je jezelf niet fysiek hoeft te bevinden), maar de plannen liggen klaar om de komende jaren alle belangrijke plekken over de hele wereld te bereiken.

Maar wat kan je nou allemaal doen in de online wereld van Upland? De gameplay biedt verschillen de opties. Zoals we zeiden: je kan eigendommen kopen, verkopen en ruilen met andere spelers. De prijs staat vastgesteld of je kan een bod uitbrengen indien er geen vaste prijs wordt vermeld. Eigendommen in Upland brengen een jaarlijks rendement op van ongeveer 17% van de prijs. (Dus wanneer de muntprijs van jouw onroerend goed 10.000 UPX bedroeg, dan levert dit je ongeveer 1.700 UPX per jaar op). Zo kan je onder andere een vergoeding innen wanneer anderen jouw eigendom bezoeken en daadwerkelijk een succesvolle business opbouwen in een virtuele wereld.

properties kopen upland

Ook zijn er andere manieren waarmee jij UPX-munten kan verdienen. Ontvang speciale beloningen door deel te nemen aan dagelijkse speurtochten, live-evenementen, het voltooien van eigendommen-collecties of bouw samen met andere Uplanders een nieuwe stadswijk. De mogelijkheden zijn eindeloos én verfrissend.

Later in april zal Upland nieuwe eigendommen lanceren én de game een update geven. Kort daarna zal er een interoperabel NFT-portaal gelanceerd worden. Met andere woorden: de economie van Upland zal exploderen en dit is hét moment om in te stappen.

Hoe zit het met de game en crypto?

Laten we vooropstellen dat je geen diepgaande crypto-kennis nodig hebt om succesvol te worden met dit spel. Je kan gewoon het spel spelen, moneys maken en eigendommen beheren. Upland wordt aangedreven door de EOS-blockchain, waarbij gamers handelen met de in-game munt UPX. Deze munt is vergelijkbaar met elke cryptocurrency, maar is alleen bruikbaar binnen Upland. Zo wordt voorkomen dat de UPX wordt verhandeld op externe beurzen die buiten de controle van de game-makers vallen. Binnenkort verschijnt er een nieuwe functie genaamd ‘fiat out’. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om je virtuele eigendommen te verkopen voor UPX of bijvoorbeeld de Amerikaanse Dollar.

Wanneer je de Uplander-status bereikt (boven de 10.0-00 UPX), wordt automatisch  een EOS blockchain-account voor je gemaakt. Dit is een écht blockchain-account waarmee jij zelf de controle hebt over je in-game-middelen. Niemand anders dan jij kan dus jouw middelen besturen, behalve jij. Hiermee wordt het magische idee van de blockchain gewaarborgd: het idee van echt eigendom. Check de link hieronder om aan de slag te gaan met de gratis game én ontvang een extra bonus bij aanmelding.

Registreer je via deze link bij Upland, ontvang 6.000 UPX als bonus en groei uit tot een online vastgoedmagnaat.

download upland app

Download Upland gratis in de App Store

Download Upland gratis in Google Play Store

In samenwerking met Upland