Sofia Vergara en haar fitness doelen

De actrice Sofia Vergara kennen we voornamelijk uit de serie Modern Family. Hier was ze natuurlijk ieders favoriete karakter om naar te kijken. Tegenwoordig zien we haar regelmatig verschijnen op Instagram en zien we haar voornamelijk in glitter and glamour. Maar tegenwoordig focust ze zich daarbuiten op haar fitness doelen.

Sofia heeft met meerdere trainers gewerkt en die geven beide aan dat de actrice absoluut niet houdt van rennen. Ze loopt graag op de loopband en doet de rest van haar cardio op andere wijze, als ze maar niet hoeft te rennen. Verder is ze erg consistent en daar draait het ook om bij haar. Ze wil namelijk zelf de rondingen van haar lichaam behouden en dat achterwerk kweken. Hier hebben wij absoluut geen problemen mee. Focus on the glutes!

Verder eet ze veel groenten en fruit en kookt ze met vers vlees. Stiekem is Sofia best wel een zoetekauw, dus de toetjes en ijsjes bewaart ze voor in het weekend. Maar goed, je mag ook wel een beetje genieten.

Leeftijd is slechts een getal

Wederom laat Sofia Vergara blijken dat leeftijd slechts een getal is. Als we haar Instagram bekijken, dan zou je niet zeggen dat deze dame dit jaar de leeftijd van 50 jaar gaat bereiken. Dat lees je goed, 50! Ze ziet er nog steeds fantastisch uit, mede doordat ze hier natuurlijk hard voor traint.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

Maar dat ze er nog jeugdig uitziet, dat laat ze ook graag aan haar volgers blijken. Ze trapt namelijk de zomer en het weekend af met een foto in een prachtig badpak van Dolce & Gabanna. Hier geeft ze stiekem ook nog even prijs hoe hard ze traint voor haar achterste, want die ziet er ook weer fantastisch uit. Als je de foto vergelijkt met haar andere shots op Instagram, dan valt op dat deze foto veel beter in de smaak valt. Op het moment van schrijven heeft de foto al meer dan 770.000 likes naar binnen geharkt. Bizar!

Hieronder nog een aantal prachtige foto’s van Sofia Vergara:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

De schoonheid zit in de family van Sofia Vergara. Ze heeft namelijk nog een onwijs knap ‘zusje’ dat 16 jaar jonger is dan zij.