De zusjes Sofia en Sandra Vergara

De beeldschone Sofía Vergara is bekend van een hele lijst Spaanstalige en Engelstalige series en films, maar de meeste mensen kennen haar waarschijnlijk van de serie Modern Family. De Colombiaanse is de best betaalde actrice ter wereld. Ze doet het overigens ook al heel wat jaartjes, want – het is bijna niet te geloven – ze is al 49 jaar.

 

Haar zusje Sandra Vergara is een stuk jonger, zestien jaar om precies te zijn. Maar met haar 33 jaar is ze minstens net zo mooi als Sofía. Overigens zijn de twee biologisch gezien eigenlijk geen zussen, maar nichtjes. Sandra werd geadopteerd door Sofía’s moeder – haar tante – toen ze een maand oud was. Hoe dan ook lijken de twee zoveel op elkaar dat het je er niet aan zult twijfelen dat ze familie zijn. Er zijn overigens nog wel meer knappe vrouwen in de Vergara familie.

Wie is Sandra Vergara?

Sandra Vergara is een echte alleskunner. Ze heeft gewerkt als stylistn make-upartiest en begon als model toen ze 24 was. Ze begon in 2009 met acteren met een rol in een aflevering van CSI: Miami. In 2010 verscheen ze in 40 afleveringen van de soap opera Chico de mi Barrio. Ook was ze te zien in de horrorfilm Fright Night. In 2013 speelde Sandra zes afleveringen in de serie The Bold and the Beautiful. Verder is ze ook nog eens presentatrice en heeft ze onder andere Good Work, een programma over plastische chirurgie gepresenteerd. Momenteel is ze te zien als co-host bij Hook’d van Yahoo! en als correspondent bij People (The TV Show) van People Magazine.

Sandra heeft lang niet zoveel volgers op Instagram als haar nog beroemdere zus, maar ze mag er zeker zijn. Ze post regelmatig selfies die je waarschijnlijk best op je tijdlijn zou willen zien. Met een beetje geluk zorgen haar Vergara genen ervoor dat ze er over zestien jaar nog net zo goed uitziet als haar zus nu doet.