Sofia Vergara, een van de mooiste vrouwen van haar generatie

De ruim 31 miljoen volgers op Instagram zijn genoeg bewijs dat Sofia Vergara een enorme bekendheid heeft weten te vergaren. Dat uiteraard niet alleen omdat ze er zo geweldig uitziet. Zo heeft ze ook een mooie carrière opgebouwd. Het begon typisch genoeg wel met een start in de modellenwereld, want ja daar zijn ze ook niet blind natuurlijk. Al snel veroverde ze Hollywood, mede dankzij haar iconische rol als de pittige en hilarische Gloria Delgado-Pritchett in de populaire sitcom ‘Modern Family’. Momenteel is ze, met onder andere Heidi Klum, onderdeel van de jury van America’s Got Talent.

 

Gebruik van fotoshop bij haar nieuwe Instagram-foto

Maar nu blijkt dat zelfs Sofia Vergara, af en toe gebruik maakt van fotoshop. Bij een van haar laatste posts merkte een oplettende volger namelijk op dat de haard toch iets gebogen was. En was niet geheel toevallig ter hoogte van haar achterste. Kijk goed naar het verschil tussen de eerste en de tweede foto, dan kan je het goed zien.

Wij snappen niet waarom, want op al haar andere foto’s zien we ook wel dat het goed zit met haar figuur. Dus ons advies is om volgende keer gewoon een ‘eerlijke’ foto te posten of anders even iemand laten checken of het fotoshoppen wel helemaal goed is gegaan. Dit doet uiteraard niets af aan het feit dat ze, met haar 51 jaar, nog steeds tot de mooiste vrouwen behoort. Bekijk hieronder de bewuste foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)