Heidi Klum: 50 jaar en nog altijd een prachtige vrouw

Sinds juni mag Heidi Klum zich voegen aan de lijst met de mooiste vrouwen boven de 50 jaar. We kennen haar niet alleen van haar indrukwekkende modellenwerk, maar ook van haar tv-optredens. Zo is ze al jarenlang een vast jurylid bij America’s Got Talent en was ze ook te zien in Germany’s Next Topmodel en Project Runway. Kortom, de knappe blondine is niet meer weg te denken uit het Duitse en Amerikaanse entertainmentwereld.

Volg jij Heidi Klum op Instagram, dan is het je vast weleens opgevallen dat haar berichten nogal uitdagend kunnen zijn. Zo plaatste ze bijvoorbeeld met Pasen een topless foto met konijnenoren en zoekt ze regelmatig het randje op met andere spannende outfits. Onlangs was ze samen met haar man Tom Kaulitz op vakantie naar het eiland Capri. Heidi staat erom bekend om veel berichten te delen op Instagram en ook nu liet ze haar volgers meegenieten van prachtige uitzichten. Op haar Instagram-profiel vind je veelal mooie foto’s van de omgeving, maar één video sprong er echt tussenuit. Een video waarop een ander uitzicht de ogen streelt.

Heidi deelt namelijk een fragment waarop te zien is dat ze een ‘dinner date’ heeft met haar man en het niet kan laten om te schudden met haar bovenlijf wanneer ze een bikini heeft. Zie de desbetreffende Instagram-video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)