De carrière van Sofia Vergara

Sofia Vergara, de getalenteerde Colombiaanse schone die menig mannenhart sneller doet kloppen, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. Haar reis begon in de modellenwereld, waar ze de wereld kennis liet maken met haar verleidelijke looks en onweerstaanbare persoonlijkheid.

Al snel veroverde ze Hollywood met haar sprankelende verschijning en ongeëvenaarde komische timing. Haar iconische rol als de pittige en hilarische Gloria Delgado-Pritchett in de populaire sitcom ‘Modern Family’ katapulteerde haar naar internationale faam. Haar indrukwekkende optredens maken Sofia Vergara zelfs de bestbetaalde actrice ter wereld. Naast haar acteerwerk heeft Sofia ook haar ondernemersgeest gebruikt om een imperium op te bouwen. Ze heeft haar eigen kledinglijn gelanceerd en is een succesvolle zakenvrouw geworden. Met haar grenzeloze charisma en ongeëvenaarde talent blijft Sofia Vergara een krachtige en inspirerende vrouw in de entertainmentindustrie.

Haar prachtige foto’s op Instagram

Sofia is bovendien zéér actief op Instagram. Dagelijks plaatst ze meerdere foto’s waarop we haar schoonheid kunnen aanschouwen. Zo nu en dan zit er ook een foto tussen waarop ze haar prachtige lichaam toont. Laten we eerlijk zijn, voor een vrouw van 51 jaar ziet ze er waanzinnig goed uit. Kunnen we stellen dat zij de mooiste vrouw is van haar leeftijd? Nee? Sorry, dat doen we toch.

Bekijk de foto in haar opvallende badpak hieronder (bron: Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)