Snelle komt met eigen documentaire naar Netflix

Hits zoals ‘Blijven Slapen’, ‘De Overkant’ en natuurlijk ‘Reünie’; het zijn slechts een paar voorbeelden van nummers van Snelle die de afgelopen tijd grijs werden gedraaid op de radio. Hij is pas 25 jaar, maar zijn carrière is al behoorlijk indrukwekkend te noemen. Zo won hij een aantal gouden platen en bereikten veel van zijn nummers de eerste plaats van de Top 40. Daarnaast is hij ook jurylid bij The Voice Kids. 

We hoorde hem ook al op duets met artiesten zoals Maan, Ronnie Flex en Thomas Acda. Zijn eigen Netflix documentaire leek slechts een kwestie van tijd. En inderdaad: de documentaire is er echt gekomen. Vanaf vandaag zie jij de documentaire ‘Snelle: zonder jas naar nuiten’ op Netflix.

Snelle: Zonder jas naar buiten is nu te zien op Netflix

De titel van de documentaire over Snelle komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is namelijk ook de titel van één van zijn liedjes. Het nummer gaat over ouder worden, lessen die hij heeft geleerd en meningen en angsten die hem bezighouden. Wat dat betreft is het een toepasselijke titel voor zijn documentaire. De rapper vertelt dat zijn leven ‘extreem is veranderd’. Hij begon ermee toen hij 15 was en nu is hij 25. Tien jaar waarin hij veel heeft gekregen, maar ook veel heeft moeten opgeven.

 

Shows die niet doorgaan, de angst om vrienden te verliezen en moeite met ‘uitschakelen’. Eenzaamheid en twijfels maken hem menselijk, laat zangeres Maan weten in de trailer. Naast die twijfels en moeilijke momenten is er ook veel ruimte voor openheid, humor en grote stappen in het leven van Snelle. De documentaire over Snelle wordt daarmee een echt persoonlijk kijkje in zijn leven.

Vanaf vandaag kun je de documentaire vinden op Netflix. Check ook ons overzicht van 10 steengoede documentaires op Netflix.