Snel zwanger worden? Probeer dan eens deze seksstandjes

Bij deze seksstandjes vergroot jij de kans op zwanger worden. Let er wel op: het is belangrijk dat vooral de man het werk doet. Dit houdt in dat jij rekening moet houden met de zwaartekracht en de manieren waarmee de zaadcellen het beste de baarmoeder bereiken. Wij hebben hiervoor een aantal goede tips op een rijtje gezet. Dit gaat jullie helpen zodat jullie snel zwanger worden.

Missionarishouding

Standjes met de vrouw bovenop worden sterk afgeraden. De zaadcellen kunnen dan sneller uit de vagina lopen en dat wil je natuurlijk niet. Een standje waarbij de man diep kan penetreren is juist weer wel aan te raden.  Het standje ‘Missionaris’ is de perfectie manier om dit te realiseren. De vagina is hierbij naar beneden gericht waardoor het zaad makkelijk bij de baarmoederhals kan komen.

Doggystyle

Doggy is misschien wel een van de bekendste posities die we in het seksleven kennen. Het is dus ook een goede optie als standje waarmee het zwanger worden wellicht wordt behaald. Het belangrijkste is om een diepe penetratie te realiseren waardoor de zaadcellen niet ver hoeven te zwemmen voor de bevruchting. Dit neemt niet weg dat het standje ook gewoon enorm genieten is voor zowel man als vrouw.

zwangerschap standjes MAN MAN

Lepeltje Lepeltje

Lepeltje lepeltje is ook een uitstekend zwangerschap standje om uit te voeren. Een diepe penetratie blijft aanwezig en dit zorgt dus voor een vergemakkelijking van de bevruchting. Na het vrijen is het dan wel van belang dat de vrouw nog een tijdje blijft liggen. Het beste is om minimaal een kwartier in rust te blijven liggen. Dit kan op de zijkant zoals de lepeltjes houding, maar het beste is toch als de vrouw op de rug licht. Door een kussen onder haar billen de plaatsen kantel je de bekken waardoor het voor de zaadcellen een stuk makkelijker wordt om het doel te bereiken.

Als je deze tips volgt dan is jouw vrouwtje binnen de kortste keren zwanger. Mocht dit het geval zijn, dan hebben wij wat tips hoe jij het beste kan seksen tijdens de zwangerschap.