Snapchat filter

Tijdens je relatie maak je de nodige grappen over en weer. Dat de ene grap beter valt dan de ander, daar kwam Rydo ook achter. Na het zien van de nieuwe Snapchat filter besloot hij zijn vriendin in de maling te nemen. Maar zoals je had kunnen verwachten liep dit niet helemaal goed af.

Rydo Cnoc, zoals deze grappenmaker heet, heeft zijn grap gedeeld op Facebook. Hij beschreef hoe hij de filter gebruikte die hem in een vrouw veranderde. Een selfie later, met de tekst: “I have your bf’s T-shirt on”, zorgde voor iets geniaals.

Snapchat filter
Foto Facebook: Rydo Cnoc

Zoals je kan zien in bovenstaande foto, was de foto behoorlijk overtuigend. Om vervolgens kracht bij zijn grap te zetten, schreef hij: “Don’t look at the snap I just sent you xx.” Wanneer jij zo een bericht krijgt is het eerste wat je doet ernaar kijken. Dus ook zijn vriendin ging gelijk naar Snapchat. Natuurlijk was zij een beetje woedend, dus reageerde zij met het onderstaande.

Snapchat filter MAN MAN Snapchat filter MAN MAN Snapchat filter MAN MAN

Zoals je kan begrijpen uit bovenstaande berichten kwam de grap niet helemaal goed over. Gelukkig kunnen wij er kostelijk om lachen. Mocht je een grap willen uithalen bij je vriendin die iets beter overkomt? Check dan even deze tips, hiermee leer je echt grappig te worden. Zo heb jij straks niet een boze vriendin als je thuiskomt.