Nieuwe Nederlandse serie op Videoland

De nieuwe Videoland Original serie is geïnspireerd op geruchten dat ondergrondse organisaties jongeren naar de politieopleiding sturen om ze zo te infiltreren. In de zesdelige serie volg je een van de sleepers, de corrupte agent Martin, die werkt voor de onderwereld van Utrecht én de recherche. Zijn beste vriend Willem en de nieuwkomer Dwight proberen hem steeds verder de onderwereld in te trekken, maar thuis bij zijn vrouw, die ook een rechercheur is bij interne zaken, moet hij dit geheimhouden. Hoe kan hij zijn gezin redden terwijl hij zijn banden met de onderwereld verborgen houdt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teun Kuilboer (@teunkuilboer)

De ‘Sleepers’ van de serie

Robert de Hoog speelt niet alleen de hoofdrol van Martin, maar hij heeft ook geholpen met het schrijven van de serie en was hij een van de creatieve producers. De acteur speelde eerder de rol van Tatta in Mocro Maffia en is onlangs ouder geworden met zijn vriendin Sophie Dros.

Verder spelen Teun Kuilboer en Julmar Simons de rollen van Willem en Dwight en kruipt Maryam Hassouni in de huid van Noura, de vrouw van Martin. Daarnaast zijn onder andere Chems Eddine Amar, Chris Peters, Dilan Yurdakul, Gijs Scholten van Aschat, Hand Dagelet, Hans Kesting, Lineke Rijxman, Marieke Heebink, Mike Reus, Nazmiye Oral, Rifka Lodeizen en Sabri Saddik te zien in de bloedstollende serie.

Als je een fan bent van Mocro Maffia en Undercover, dan is deze nieuwe serie echt iets voor jou. Helaas is er nog geen trailer uitgekomen, maar door de teaser krijgen we de eerste beelden te zien en weten we dat het eerste seizoen op 8 december uitkomt. Ook heeft Videoland al bekendgemaakt dat er sowieso een vervolg komt. Hieronder kan je de trailer bekijken: