De opvouwbare televisie van dj Zedd

De futuristische en opvouwbare televisie van de bekende Russische dj Zedd ging viral nadat de populaire YouTube-ster en vlogger David Dobrik een video ervan plaatste. Het zou gaan om een speciale LG OLED 4K televisie, die zichzelf dus in en uit kan vouwen in een smal kastje. Ideaal dus als je geen zin hebt om te kijken naar dat zwarte scherm in je woonkamer of slaapkamer.

David Dobrik filmde de dj toen hij zijn televisie tevoorschijn ‘toverde’ en plaatste deze video op zijn sociale media. Veel mensen zagen de video en deze ging dan ook snel de hele wereld rond. Dobrik heeft namelijk een grote fanbase: dik 11,6 miljoen volgers heeft hij op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAVID DOBRIK (@daviddobrik)

Binnen 24 uur had de video al ruim 400.000 likes binnengesleept en de reacties onder de video maakten het allemaal nog beter. De desbetreffende televisie zou namelijk 100.000 Amerikaanse dollar gekost hebben. Mensen reageren met “dit is pas de toekomst” en “dit is abnormaal, heel vet“. Terwijl andere mensen onder de video reageren met “rijke mensen weten niet meer waar zij hun geld in moeten investeren” of “die prijs voor maar 65 inch, zonde van je geld“. Meningen zijn verdeeld en haters gotta hate, maar wat doe je ermee. Als Zedd er maar blij mee is.