De Sleep & Wake-up Light helpt bij slapen en opstaan

Niemand wordt gelukkig van die vervelende wekker in de ochtend. Een fijne ringtone kan wat helpen en voor sommigen is een zwarte kop koffie een noodoplossing. Een andere optie is de Sleep & Wake-up Light van Philips. Het apparaat heeft twee verschillende functies. Je gaat er beter door slapen, maar wordt ook uitgeruster wakker. Twee vliegen in één klap dus. Zo kan je direct in de ochtend shinen tijdens je meeting.

wekker licht philips lamp

Philips komt met ultieme gadget voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is ongelofelijk belangrijk. Je zit er lekkerder door in je vel én bouwt een betere weerstand op. Helaas wordt je nachtrust door veel dingen verstoord. De Sleep & Wake-up Light helpt je echter en speelt in op de natuurlijke klok: de zon. De zonsopgang en zonsondergang worden namelijk gesimuleerd door de gadget. Terwijl jij langzaam wakker wordt, wordt het apparaat namelijk steeds helderder. Van rood naar oranje en uiteindelijk naar helder geel: het licht dat wordt opgewekt zorgt ervoor dat jouw lichaam op een natuurlijke manier kan wennen aan de omgeving en de nieuwe dag.

sleep

Sleep & Wake-up Light Connected

Philips €181,99 Shop nu

 

Ontspannen en relaxed naar bed toe

Verder regelen de lampen op de Sleep & Wake-up Light ervoor dat jouw ademhaling op orde is waardoor je meer ontspannen in slaap kunt vallen. Dit gebeurt via het RelaxBreathe principe. Dit is ontworpen aan de hand van een aantal oefeningen om adem te halen en te ontspannen. Je kiest zelf uit een ontspanningsritme en gaat vervolgens aan de slag met ademhalen, dingen loslaten en naar je slaap toe werken.

Met de Sleep & Wake up-Light weet jij alles over je eigen slaapritme

Terwijl jij slaapt, staat het apparaat niet uit. Integendeel: via de AmbiTrack-slaapkamerregistratie is de gadget nog steeds hard aan het werk. Je slaapervaring wordt namelijk in de gaten gehouden. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuur, het geluid en het licht in je kamer. Dit alles heeft invloed op jouw slaapritme. Door deze dingen in kaart te brengen, kun je vervolgens gemakkelijker zelf aspecten aanpassen.

goede nachtrust wekker philips

Uitgerust wakker worden

Ben je uiteindelijk op het punt gekomen om wakker te worden, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Je kunt zelf kiezen voor geluiden en lichten en kiezen uit veel verschillende combinaties. Of jij nu met vogels wil opstaan of juist met luid getoeter: de mogelijkheden zijn enorm. Ook voor hele belangrijke vroege afspraken, is de Sleep & Wake-up Light geschikt. De gadget wekt dan het geluid op van een oud alarm, gecombineerd met felle, knipperende lichten. Effectief is het zeker.

Voor de mannelijke slaapkamer

Wat ons betreft is dit één van de gadgets om in huis te hebben voor mensen die waarde hechten aan hun nachtrust. Niet meer dat getobber, snoozen of verslapen. Bovendien is het apparaat modern en stijlvol ontworpen. De Sleep & Wake up-Light staat dus ook perfect bij een stijlvolle mannelijke slaapkamer.