Foto’s op dating-apps

Jouw coole looks zijn zeker geen garantie voor een waanzinnige date, maar het is wel het eerste wat een vrouw ziet op je profiel van een dating-app. Wil je dus je scoringskans verhogen, dan zijn de foto’s op je profiel wel belangrijk. Uiteraard is de inhoud veel belangrijker, maar je foto’s zorgen voor die eerste indruk. Die moet dus perfect zijn. Vermijd deze foto’s en vergroot je kansen op een dating-app.

 

Foto’s van je visvangst

Leuk dat je een interessante hobby hebt, maar laten we eerlijk zijn door te verklappen dat dit soort afbeeldingen niet op je profiel horen. Het is juist de reden dat vrouwen dergelijke profielen met de snelheid van het licht naar links swipen. Een mooie vrouw sla je veel eerder met een andere foto aan de haak.

Waar ben je?

Altijd goed om te weten dat je prijs stelt op je privacy, maar het vinden van een date staat of valt toch echt met de visuele aantrekkingskracht. Foto’s op een dating-app van een mooi park, een zonsondergang of de stad waar je woont zijn leuk, maar gaan je niet helpen aan een leuke date. Jij wilt namelijk ook weten hoe zij eruit ziet, dus dat verwacht ze ook van jou. Ook een foto waar jij ergens ver weg staat gaat niet werken. Ze zal eerder denken dat je niet herkend wil worden.

waarom bindingsangst

 

Een foto van je harem

Helemaal top dat je goed in de markt ligt bij het andere geslacht en dat je veel vrouwelijke vriendinnen hebt. Niks mis mee, maar op een dating-app werken foto’s waarop je omringd wordt allerlei dames vaak averechts. Ze zal snel denken dat je op zoek bent naar nog een vriendin in plaats van de liefde van je leven. Niet doen dus.

Wees niet te ijdel

Dat goede foto’s je gaan helpen en ervoor kunnen zorgen dat een vrouw echt interesse toont is duidelijk. Wat je echter nooit moet doen is enkel foto’s uploaden waar alleen jij op staat. Zorg voor wat variatie anders gaat ze gegarandeerd denken dat jij jezelf enorm interessant vindt.

Wie van de drie, vier of vijf?

Elke vrouw zal jouw sociale skills kunnen waarderen. Heb je veel vrienden dan is dat altijd een pluspunt. Dat wil niet zeggen dat ze moet gaan raden wie jij bent op die foto’s. Het gaat immers om jou en om je presentatie. Door ervoor te zorgen welke hunk ze voor zich heeft vergroot je alleen maar de kans op een interessante date.