Slapen in bierblikken

We spraken eerder al over slapen in wijnvaten, maar nu hebben we iets nieuws gevonden. Het vakantiehuisje bestaat uit zes gigantische bierblikken, die samen een sixpack met bier vormen. Eén ding is zeker: het is een van de meest bijzondere vakantiehuisjes van Nederland.

Er mag wel gezegd worden dat het vakantiehuisje in Castricum niet heel ruim lijkt. Maar niets is minder waar. Uiteindelijk beschikt het vakantiehuisje over meer ruimte dan je in eerste instantie zou verwachten. Je kan in deze sixpack van bierblikken slapen in een fijn groot tweepersoons bed. Er is dan zelf nog plaats voor een ruime douche en is er een keuken om heerlijk te kunnen koken. Maar het beste van dat alles, de keuken beschikt over een vaatwasser oftewel: geen afwas.

slapen-vakantiehuis-bierblikken

Op 10 minuten van het strand

Met de fiets doe je er 10 minuten over om vanaf het vakantiehuisje naar het strand te fietsen. Hier kan je een hele dag vertoeven als het lekker weer is. Mocht je nou liever dichtbij het huisje blijven, dan kan je van het weer genieten op het privé-terras. Wil je een iets avontuurlijkere vakantie, dan is er op enkele minuten fietsen een prachtig bos te vinden. Om door het bos te fietsen, kan er tegen een vergoeding gebruik gemaakt worden van twee (elektrische) fietsen.

slapen-vakantiehuis-bierblikken

Wat is de prijs voor een overnachting in het vakantiehuisje?

Dit is wel de perfecte plek om met je beste vriend vakantie te vieren. Slapen in bierblikken, dichtbij het strand, een mooi bos dichtbij, beter dan dat kan het niet worden. Maar wat betaal je nou eigenlijk voor zo’n plek? Vanaf 149 euro per nacht kan je de sixpack al boeken. Dit is goed te doen, voornamelijk als je de prijs en het huisje kan delen met je maat. Enige nadeel: je moet nog steeds je eigen bier halen.

slapen-vakantiehuis-bierblikken

Mocht je het vakantiehuisje willen boeken? Dat kan je hier doen.