Moeder en dochter zijn als twee druppels water

De 22-jarige Lauren en haar 43-jarige moeder Cheryl Jarvis hebben blijkbaar het recept voor de eeuwige jeugd ontdekt. De vrouwen uit het Engelse Bradford worden regelmatig aangezien voor zussen. Als we eerlijk zijn is dat niet zo heel vreemd. Vaak genoeg worden ze door een onbekende aangesproken waarbij hun schoonheid in positieve zin het onderwerp is. De meeste mannen denken dan ook dat het twee zussen of vriendinnen zijn.

Voor Cheryl, een projectmanager van beroep, is het vooral hilarisch. “Vreemden kunnen niet geloven dat ik de moeder van Lauren ben. Ze zijn altijd in shock en denken dat we broers en zussen zijn. Het is voor mij een groot compliment om te horen dat ik er nog zo jong uitzie.” De moeder van twee legde uit dat Lauren haar eigenlijk heeft geholpen om haar er een stuk jeugdiger uit te laten zien. Zo geeft Lauren haar moeder van tijd tot tijd advies op het gebied van mode en make-up en vertelt ze haar moeder welke schoonheidsproducten ze juist wel of niet moet kopen.

De twee mogen dan wel moeder en dochter zijn, zoals ze over elkaar praten heeft het meer weg van een bff-connectie. Zo is Cheryl ervan overtuigd dat de make-uptas van Lauren veel beter gevuld is. Iets waar ze dan ook graag van profiteert. Meer dan eens geeft Lauren haar moeder een indrukwekkende make-over.

Een belangrijk onderdeel van haar levensstijl, zegt Cheryl, is haar strikte fitnessregime, dat essentieel is voor haar jeugdige uiterlijk. “Ik sta om 5 uur ’s ochtends op om te trainen, zo’n vijf keer per week. Ook andere vrouwen help ik nu als personal trainer met een aangepast trainingsprogramma zodat anderen ook hun doelen kunnen bereiken. Fitness hoeft namelijk niet te betekenen dat je uren moet spenderen op een loopband of salade moet eten. Ik volg gewoon een uitgebalanceerd dieet en drink af en toe een glas prosecco in het weekend.”

Verder zijn beide vrouwen ook niet vies van de nodige medische ingrepen. Zo krijgt Cheryl ook al enkele jaren botox-injecties. Van de kritiek op het gebruik van botox wil ze dan ook niets weten. “Botox heeft geholpen om een ​​jeugdige uitstraling te behouden. Ik gebruik het nu ongeveer drie jaar, maar ik heb een jaar vrij genomen vanwege de maatregelen in ons land.” Uiteraard is Botox niet het enige wat helpt om er jonger uit te zien als 43-jarige vrouw. De afgelopen 22 jaar heeft Cheryl ook haar toevlucht gezocht tot tal van dermalogica-producten.

Volgens Cheryl hebben de mannen die hen bewonderen helemaal gelijk. In haar eigen beleving is Lauren dan ook meer dan alleen haar dochter en is ze juist haar beste vriendin geworden. Zo vertellen ze elkaar alles en helpen ze elkaar juist ook meer het maken van opnames voor hun Instagram. Zo weet Lauren precies hoe haar moeder moet poseren. Dat blijft niet zonder gevolgen: inmiddels heeft Lauren ruim 177.000 volgers.

Zie hieronder meer Instagram-foto’s van beide dames: