Wie is Sky Bri en wat doet de Amerikaanse?

Sky Bri is een Amerikaans model. Sky werd op 21 februari 1999 geboren in de staat Pennsylvania en woont momenteel in Los Angeles. Ze had eerder een relatie met mediapersoonlijkheid Jake Paul, de huidige vriend van Jutta Leerdam.

Ze heeft momenteel 1,9 miljoen volgers op Instagram, een enorm aantal. Ze verwierf haar bekendheid nadat haar pikante video’s in 2020 viraal gingen. Sindsdien gingen haar volgers-aantal op Instagram letterlijk ‘sky high.’ Haar miljoenen Instagram-volgers verblijdt ze regelmatig met foto’s van haar prachtige figuur. Dat doet ze vaak schaars gekleed, en daar heeft ze alle reden toe. Met haar spannende plaatjes en pikante looks weet ze menig man in één oogopslag voor zich te winnen.

Ook is ze actief op andere online platformen. Je weet wel, die ene waar je geld kan verdienen op specifieke, uitdagende content te kunnen bekijken als volger. Verder staat deze dame ook bekend om haar opvallende gedragingen. Zo liet ze een keer een tattoo zetten met de naam van de bekende YouTuber Adin Ross. Zie het fragment hieronder (bron: YouTube):

 

Benieuwd naar de spannende foot’s van deze dame? We zetten haar meest in het oog springende plaatjes voor je op een rij. Geloof ons: je krijgt er geen genoeg van!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door sky (@realskybri)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door sky (@realskybri)