Jutta Leerdam gespot met bekende Youtuber, Jake Paul

Jutta Leerdam heeft het afgelopen schaatsseizoen geweldig gepresteerd en is voor de tweede keer op rij wereldkampioen geworden op de 1000 meter bij de WK-afstanden in Thialf. Na haar overwinning ging ze op vakantie naar Miami en terwijl ze daar was gingen er geruchten rond over Jutta Leerdam en bekende Youtuber Jake Paul.

Ze waren toevallig allebei in Miami en ze volgen elkaar op Instagram. Recent zijn onze vermoedens bevestigt door een video die gisteren is geplaatst op TikTok. Op deze video is de schitterende schaatsster te zien bij Miami Beach samen met Jake Paul. Beiden worden gefotografeerd door de pers en (hoog) vermoedelijk stappen de twee dezelfde auto in. Je kunt namelijk zien dat later de Amerikaan een auto instapt en vervolgens is Jutta ook niet meer te zien. Of er meer aan de hand is tussen de twee, weten we nog niet. Maar we verwachten wel dat we dat later te weten komen. Bekijk hieronder de video:

@pichichipixx Replying to @sssssweet7 📸 Jutta Leerdam and Jake Paul are spotted in Miami Beach, FL. #miami #famosos #celebrity #streetstyle #pichichipixx #miamistreetstyle ♬ sonido original – Francisco