Tattoo fails zijn mislukkingen voor het leven

Wanneer je een tattoo laat zetten, is het een goed idee om eerst even research te doen naar welke tattoo artiest goed is. Daarmee verklein je de kans sowieso op een lelijke tattoo, of een grappige tattoo doordat de tatoeëerder (of jijzelf) een woord verkeerd heeft gespeld. Leuk voor even, maar op lange termijn ga je daar wel van balen. Om je alvast voor te bereiden op de kans dat het fout gaat, hebben we de grootste tattoo fails voor je op een rijtje gezet.

1. It’s Is My Life

Iedereen kent het nummer ‘It’s My Life’ van Bon Jovi wel. En als dat liedje veel voor je betekent is het een goed idee om het als tattoo te laten zetten. Maar wanneer de tattoo artiest het verkeerd spelt, wordt het een ongemakkelijke boel. Dit is dus een perfect voorbeeld van niet goed nadenken en snel laten zetten.

tattoo disaster jon bovi

2. Rapper Eminem en M&M’s in één

Wanneer je echt van de flauwe woordgrappen bent, is het snel gebeurd dat je erin doorslaat. Een perfect voorbeeld van veel te hard om je eigen grap lachen is deze tattoo. Hier vond de eigenaar van dit bovenbeen en de tattoo artiest de woordspeling Eminem en de uitspraak van M&M zo grappig dat ze hem maar als tattoo hebben gezet. We moesten stiekem ook wel lachen.

Eminem tattoo disaster

3. Never lose hoop

Of het is een vreemde combinatie van Nederlands en Engels, of iemand heeft hier een ‘o’ in het verkeerde woord geplaatst en mistte daarna ook nog eens een ‘e’ op het einde. Dat je de hoop niet moet verliezen, is bij deze tattoo wel heel lastig. Beetje hopeloos dit.

tattoo distaster lose hoop

4. Niet alleen de neus van Michael Jackson is mislukt

Als je dacht dat alleen een songtekst verkeerd kon worden getatoeëerd, heb je het mis. Deze persoon heeft zijn liefde voor Michael Jackson vertaald naar een tattoo, maar heeft dit niet bij de allerbeste tattoo artiest gedaan. Beter gezegd: volgens mij heeft hij het laten tekenen door een van zijn kinderen.

michael jackson tattoo fail

5. Getatoeëerde wenkbrauwen iets te dun

Laat je wenkbrauwen als man gewoon nooit tatoeëren. Als je vriendin het graag wilt laten doen, raden we je aan het wel bij een tattoo shop te laten doen die het beter kan dan deze.

tattoo disaster wenkbrauwen