Schuursponsjes worden zo snel vies

Het kan ontzettend frustrerend zijn hoe traditionele schuursponsjes snel vuil worden en verslijten. Hierdoor moet je ze regelmatig vervangen en dat is zowel onpraktisch als dat het leidt tot afval. Gelukkig zijn er ook verschillende innovatieve alternatieven, zoals de nieuwe siliconen sponsjes van de Action. Deze siliconen sponsjes beloven een duurzamer en praktischer schoonmaak product te zijn en zijn door hun constructie veel minder vatbaar voor vuilophoping en slijtage. Hoe werken deze sponsjes dan precies? Don’t worry, we’ve got you. 

 

De nieuwe siliconen sponsjes van de Action zijn regelrechte hit

Deze siliconen sponsjes van de Action zijn zo vormgegeven dat ze minder vatbaar zijn voor vuilophoping en slijtage, waardoor ze langer meegaan en minder vaak vervangen hoeven te worden. Ze kunnen dus ontzettend lang herhaaldelijk worden ingezet, wat zowel economisch als ecologisch voordelig is. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, wat hun hygiëne behoudt en tijd bespaart. Ze zijn geschikt voor de vaatwasmachine en kunnen ook eenvoudig worden schoongemaakt met warm water en zeep. Dit draagt bij aan hun hygiënisch karakter en vrijwaring van bacteriën, wat van cruciaal belang is voor een veilige en schone keukenomgeving.

Een veelvoorkomend nadeel bij gewone schuursponsjes is hun gevoeligheid voor geurabsorptie. Dit leidt vervolgens weer tot onaangename geurtjes tijdens het gebruik. Siliconen sponsjes hebben geen de poriën zoals normale sponsjes dat wel hebben. Hierdoor zijn ze dus ongevoelig voor geurabsorptie. Met de introductie van deze nieuwe siliconen sponsjes wordt de kans geboden om schoonmaken effectiever en duurzamer te maken, terwijl tegelijkertijd de frustraties rondom traditionele schuursponsjes worden verminderd. Alleen maar voordelen dus!

siliconen sponsjes Action

Zoals we van Action gewend zijn

Je kunt deze siliconen sponsjes zowel online als in de fysieke Action kopen. Ze kosten €0,99 en je kunt er dus ongelooflijk lang mee doen. Je kan ze uitsluitend in de filialen aanschaffen, dus niet online bestellen. Wil je de verschillen tussen een siliconen sponsje en een gewone schuurspons nog even zien? Check dan nog even deze video:

 

Lees ook: Nu bij de Action: enorme korting op een elektrische step (25 km/h)