Action garandeert een efficiënte, maar veilige rit

De Segway Ninebot Kickscooter is een elektrische step van het merk Segway, die opnieuw in het assortiment van de Action wordt aangeboden. De step beschikt over een krachtige motor en uitstekende wendbaarheid, waardoor een vlotte, maar veilige rit wordt gegarandeerd. Met een maximumsnelheid van wel 25 km/u is deze elektrische step een zeer efficiënt vervoermiddel én ook nog eens uiterst comfortabel. De step is bovendien eenvoudig op te vouwen, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in bijvoorbeeld de kofferbak van je auto.

Wat kun je verder van de elektrische step van Segway verwachten?

De 10-inch luchtbanden zorgen ervoor dat de actieradius van 25 km/u gemakkelijk haalbaar is op verschillende terreinen en dat bovenal een soepele rit ontstaat. De verfijnde schijfremmen dragen bij aan een korte remweg en uitstekende remprestaties, zodat je in geval van nood snel en veilig kunt reageren. Bovendien zorgt de led-verlichting aan zowel de voor als achterzijde van de step voor extra zich en veiligheid. Tot slot is de step uitgerust met een leddisplay, zodat je eenvoudig de snelheid, de rijmodus en het batterijniveau kunt bijhouden. Als je meer wilt weten over de specificaties van de elektrische step, kun je de website van de Action hiervoor raadplegen.

Je kunt de step alleen online bestellen

Mocht je intussen al in de auto zijn gestapt om richting de dichtstbijzijnde Action te rijden, dan kun je snel omkeren. De elektrische step is namelijk alleen online verkrijgbaar en is in geen enkel fysiek filiaal beschikbaar. Toch is de step eenvoudig te bestellen via de website van de Action en kun je gemakkelijk betalen met creditcard of iDEAL. De levertijd is slechts 3 tot 5 werkdagen en de step wordt ook nog eens aan huis bezorgd. Bovendien heb je nog twee weken bedenktijd en kun je de elektrische step binnen deze termijn kosteloos retourneren. Op andere websites wordt deze elektrische step voor een bedrag van zo’n 460 euro verkocht. Bij de Action kan je hem al online bestellen voor 299 euro!