Wil ze blijven slapen?

Lichaamstaal is niet het exclusieve domein van vrouwen. Ook mannen gebruiken het en het lastige is dat vrouwen juist expert zijn om dit op de juiste manier te interpreteren. Het goede nieuws is dat je dankzij onze tips jezelf vanaf nu ook expert mag noemen. De kans dat je na het lezen van onze tips nog steeds fouten maakt is dan ook minimaal.

 

1. Ze wil tijd met je doorbrengen

Als je haar net hebt leren kennen en ze laat je weten dat ze al uit kijkt naar de volgende ontmoeting, dan moet je dit serieus nemen. Ze wil jou zien en niet jou en je vriendgroep. Het is dus duidelijk dat ze meer wil dan enkel vriendschap. Dit is wel het duidelijkste signaal dat zich zich op haar gemak voelt bij je. Die eerste horde is dus genomen, aan jou de taak om haar een geweldige avond te bezorgen, met – als het even kan – een passionele afsluiting tussen de lakens.

Belangrijk op dit punt is dat je aanvoelt wat haar intenties zijn. Vraagt ze duidelijk wat je plannen zijn dit weekend, dan zegt ze dus: ben je beschikbaar voor mij? Natuurlijk zal je wellicht in je spontaniteit willen zeggen dat je van plan bent om met je vrienden naar de Formule 1 te gaan kijken, maar dat is dus niet wat ze vraagt. Kortom, leer dus hoe vrouwen communiceren. In een dergelijke suituatie kan het dus echt geen kwaad om je vrienden een keer af te zeggen. Ze kunnen best wachten en begrijpen dit maar al te goed.

2. Ze flirt overduidelijk met je

Een van de geheime wapens van de vrouw anno 2021 is het flirten. Vrouwen zijn geweldig goed in flirten. Het probleem ligt vaak aan de kant van de man. We pikken die signalen vaker niet dan wel op en je zal je skills dus moeten upgraden.

flirt ze met me

Voor een vrouw is het flirten meer een uitnodiging om contact te zoeken aan jou. Ze kijkt naar je, lacht naar je en dat zou voor jou het signaal moeten zijn dat het veilig is om haar te benaderen. Sterker nog, je kunt zelfs je meest creatieve openingszin overslaan aangezien ze al interesse in je heeft. Overigens flirt een vrouw op verschillende manieren. Dat kan zowel non verbaal zijn door het geven van een knipoog of door het geven van een gemeend compliment. Opletten dus en gebruik maken van de mogelijkheid die wordt geboden.

3. Ze raakt je lichaam opzettelijk aan

Ben je al een meer ervaren Don Juan, dan zul je weten dat een vrouw vaker gebruik maakt van non-verbale communicatie. Dat kunnen hele subtiele signalen zijn, maar ook heel duidelijk door je ter loops aan te raken. Vooral de aanraking op de bovenbeen is vaak een uitnodiging. Ga er dus van uit dat ze dit bewust doet en denk niet dat het per ongeluk gebeurt. Het spontaan aanraken van jou is daarmee een duidelijk signaal dat ze bereid is uit haar comfortzone te stappen en zich open te stellen. De aanraking is dus haar manier om te testen of haar interesse wederzijds is.

4. Ze moedigt je aan om haar te versieren

Alle signalen die een vrouw afgeeft zijn er op gericht om je te vertellen of ze je versierpogingen waardeert. Krijg je geen negatieve indrukken? Mooi zo, je bent goed bezig. In veel gevallen zal ze jou ook bewust of onbewust aanmoedigen om verder te gaan. Aan jou de taak om die signalen op de juiste manier te interpreteren. Blijft de gewenste reactie achterwege of is haar reactie juist negatief, laat het er dan bij zitten. Het heeft in dat geval geen zin om verder te gaan. Voor de goede orde: het betekent niet dat ze je niet wil, maar dat het juiste moment nog niet is gearriveerd. Als je op dat moment toch je wens om haar te versieren door wil zetten, loopt het vaak minder aangenaam af. De kans op een regelrechte afwijzing is in dat geval wel erg groot.

5. ‘Ik wil je’

Signalen, hoe goed ook geïnterpreteerd, zijn nooit een garantie op succes. Versieren blijft gokken, maar het vooruitzicht op een mogelijke beloning maakt het de moeite wel waard. Nu zal vrijwel geen enkele vrouw tegen je zeggen: ‘ik wil dat je me nu naar huis neemt’. Maar door goed te letten op wat ze doet of zegt, kun je wel een goede indicatie van je kansen krijgen. Lukt het je wel om haar mee naar huis te nemen, check dan altijd of ze het inderdaad wil. Zegt een vrouw nee, dan bedoelt ze ook echt nee.