Tekenen dat ze een einde aan jullie relatie wil maken

Wanneer een relatie op het punt van breken staat, wil je het allerliefst dat het gewoon weer is zoals eerst. Zorgeloos en zonder twijfels van elkaar houden en verliefd zijn. Helaas gaat het leven niet altijd over rozengeur en maneschijn en is het daarom soms beter om uit elkaar te gaan.

Er zijn meerdere tekenen die kunnen aangeven dat je vriendin niet meer zoveel zin heeft in de relatie. Wanneer je deze tekenen allemaal kan afvinken, zit het niet meer helemaal goed tussen jullie en is de kans groot dat ze het uit gaat maken.

1. Ze is afstandelijk

Ze wil minder vaak intiem zijn met je en ze luistert niet écht meer naar wat je zegt. Als ze van de aardbol verdwenen lijkt te zijn in haar hoofd, betekent dat dat ze afstandelijker is naar jou toe. En wanneer je iets zegt en ze vier keer “huh?”  reageert, is het echt foute boel.

2. Ze zegt steeds af

Oké, deze geldt alleen als jullie nog niet samenwonen. Wanneer jullie afspreken en zij heeft opeens steeds wat anders te doen, kan dat echt kut voelen. Je wordt namelijk gepasseerd door je eigen vriendin. En wanneer jullie samenwonen en ze zoekt steeds een andere kamer op, kan het ook zijn dat er iets niet klopt.

affaire tekenen

3. Ze doet heel kortaf

Een vrouw die écht verliefd is op haar partner, zal nooit écht kortaf reageren op je appje. Wanneer je zegt dat je haar mist en ze reageert heel kortaf of niet, kan je concluderen dat ze je niet heel erg belangrijk vindt en ze iets anders aan het doen is dat meer prioriteit heeft dan heel even op jou reageren.

4. Ze maakt ruzie om niks

Je kent het wel: die kleine ruzies in relaties die eigenlijk nergens over gaan. Wanneer jullie om de beurt met dit soort discussies beginnen, is er niets aan de hand. Maar wanneer zij constant moeilijk doet over de meest onnozele dingen, kan het zijn dat ze niet meer tevreden is over jullie relatie.

5. Ze gaat alleen naar feestjes

De belangrijkste van deze tekenen is toch wel de feestjes. Want hoe gaat ze daarmee om? Wordt haar beste vriendin 30, maar word jij niet meegevraagd? En zijn de bedrijfsborrels altijd +1 maar vraagt ze jou niet? Dan kan je gaan twijfelen of het wel allemaal goed zit.