Vindt mijn date me leuk?

Eigenlijk zijn er altijd een aantal signalen te herkennen waaraan je kan merken dat de ander je ziet zitten. Dus merk jij een van de onderstaande punten op? Dan is de kans groot dat de leuke dame die tegenover je zit jou echt wel leuk vindt.

 

1. De zithouding

De zithouding van je date laat zien of ze op haar gemak is of juist niet. Als ze de date leuk vindt en niet van je af kan blijven, dan is dit een goed teken. Ze leunt af en toe naar je toe als jullie aan het praten zijn. Ook kan het achteroverleunen in de stoel een teken zijn dat ze zich op haar gemak voelt bij je.

2. Ze kan niet anders dan glimlachen

Zonder reden glimlachen gebeurt door de zenuwen en door de aanwezigheid van de date. Ze kan er niks aan doen dat ze steeds zonder reden moet glimlachen. Dit merk je vaak wanneer je iets zegt en je date geïnteresseerd naar je luistert en je aankijkt met een glimlach. Lacht ze om jouw grappen die eigenlijk niet zo heel grappig zijn? Dan sta je 1-0 voor.

3. Diepe blikken

Jullie kijken elkaar diep in de ogen terwijl jullie een gesprek voeren. Dat kan er soms voor zorgen dat je je ongemakkelijk gaat voelen. Je moet echter weten dat dit een onbewuste zet is van je date om dichter tot elkaar te groeien. Ze kan niet wegkijken omdat ze zo verdrinkt in je ogen en nergens anders wil kijken. Dit laat dus meer dan genoeg zien dat je date je leuk vindt.

vindt date me leuk

4. Openstellen

Wanneer je date van je gezelschap geniet, vindt ze het moeilijk om haar mond te houden tijdens de date. Wanneer twee mensen elkaar leuk vinden, is het ofwel ongemakkelijk glimlachen en blozen in het begin, of onophoudelijk praten. Dit is een goed teken. Dit laat zien dat je date je leuk vindt.

5. De date wat oprekken

Zoekt je date naar manieren om de date te rekken? Dan is het een goed teken. Dit kan zijn door heel langzaam te eten, koffie te bestellen na het dessert of door het gesprek gaande te houden. Dit zijn allemaal tekens dat je date je leuk vindt. Ze wil niet dat het afspraakje nu al stopt en kan geen genoeg van je krijgen.

6. Beetje plagen

Naarmate de date vordert, begint je date persoonlijke vragen te stellen of beginnen ze een beetje te plagen. Niemand doet de moeite om hun date speels te plagen met aanrakingen en woorden op de eerste date, tenzij jij haar interesseert.

7. De copycat

Als ze je leuk begint te vinden tijdens de eerste date, zal ze onbewust je gedrag gaan kopiëren. Jij leunt achterover, zij leunt achterover. Jij begint zachtjes te praten en zij volgt jou. In werkelijkheid is het een onbewuste inspanning van je date om beter met je om te gaan en zich meer met jou verbonden te voelen.

8. Aanrakingen en flirten

Ze kan niet van je afblijven en begint met verschillende aanrakingen te flirten. Wanneer je date zich fysiek tot je aangetrokken voelt, zal ze niet in staat zijn om haar handen van je af te houden. Ze gebruiken verschillende excuses om je aan te raken. Een groot signaal dat je date je leuk vindt.

date vindt je leuk

9. Haar ogen dwalen niet af

Een goed teken om te checken hoeveel interesse je date in jou heeft, is door op te merken hoeveel aandacht ze aan je besteedt. Ze kan je ogen niet van je afhouden en vindt het heerlijk om naar je te luisteren.

10. De rit naar huis

Biedt jij je date aan om haar naar huis te rijden, en zij accepteert dit, dan is het een teken dat ze nog niet van je af wil. Vindt ze je niet leuk of wil ze je toch niet meer zien, dan laat ze zichzelf nooit thuis brengen door iemand. Dit is dus een duidelijk signaal dat ze je wel degelijk leuk vindt.

De date is afgelopen. Je hebt haar, hopelijk, thuis afgezet en vraagt jezelf nu af ‘Wat nu?’. Je wilt haar graag nog een keer zien, maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken. Bekijk hier wat je moet doen na een geslaagde eerste date.