Wat kan een berichtje van je ex betekenen?

Toen jullie besloten om een einde aan jullie relatie te maken, hebben jullie waarschijnlijk ook besloten even geen contact te hebben om de break-up gemakkelijker te maken. Als je na een tijdje toch merkt dat je ex je opeens een appje stuurt of op een andere manier contact met je opneemt, dan zou het verschillende dingen kunnen betekenen.

 

1. Ze heeft spijt van de break-up en ze mist je

Misschien heeft je ex spijt van de break-up en dat je daarom opeens een appje van haar krijgt. Je hebt vast weleens gehoord: je weet pas wat je mist als het er niet meer is. Hier zit zeker een kern van waarheid in. Maar ga bij jezelf na: is diegene het nog wel waard?

2. Fijn om te horen dat het niet goed gaat

Sommige exen vinden het fijn om te horen dat het niet goed met je gaat, omdat ze denken dat je niet zonder hen kunt leven. Hiermee hoopt je ex-vriendin dus uiteindelijk te horen dat je haar toch weer terug wil en dat geeft haar natuurlijk een onwijze ego boost die ze niet verdient. Gelukkig is het je ex. Houden zo!

wat betekent berichtje van mijn ex

3. Ze wil niet dat je met iemand anders date

Je hebt exen er tussen zitten die overtuigd zijn van het motto: ‘Of je hebt met mij een relatie, of met niemand’. Ondanks dat je ex waarschijnlijk ook helemaal niet meer samen met je wil zijn, wil ze absoluut niet dat jij met iemand anders een relatie krijgt. Door je dus een appje te sturen proberen ze je te controleren of je niet al met iemand anders bezig bent. Heb je het vermoeden dat dit de reden is dat ze appt? Dan kun je haar het beste blokkeren op al je sociale media. Weg ermee.

4. Ze is vreselijk jaloers

Net een nieuwe partner en foto’s samen op social media gepost? Dan appt je ex je waarschijnlijk omdat ze ontzettend jaloers is. Dit betekent niet dat je ex-vriendin je meteen terug wil, maar waarschijnlijk vind ze het gewoon niet leuk om te zien dat je doorgaat met je leven en wil ze met zo’n ‘hoe gaat het met je?’-berichtje laten weten dat zij nog aan je denkt.

5. Misschien is je ex nog steeds verliefd

Misschien is je ex wel helemaal niet jaloers of wraakzuchtig en heeft ze het gewoon lastig met jullie breuk. Jullie praten natuurlijk niet meer en door dan een gesprek te starten, hoopt zij natuurlijk op een lang gesprek, waarbij jullie het kunnen bijleggen. Dus ga niet altijd van het slechtste uit en hou het luchtig.

Oh ja mocht je nou echt niks meer in haar zien? Zeg het dan ook gewoon eerlijk, anders krijgt ze misschien wel hoop van jullie oude vertrouwde gesprekken.